Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacachispa Fintamurras CF
343 Tactiek MR1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 29.2
redelijk Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Colombatti rent richting de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Viturro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vieytes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Frare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - Fintamurras CF 0:1

4e minuut.
Boutell heeft problemen om de bal te vangen. Boutell speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Frare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - Fintamurras CF 0:2

20e minuut.
Colombatti is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. D`Agostino rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert D`Agostino de bal onder controle te krijgen. Caronni is nu in balbezit. Caronni passt de bal met de wreef. Vieytes rent richting de bal. Vieytes draait met de bal, schiet en ... Frare bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tartarelli onderschept slim de pass. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Caronni probeert de bal aan de voet te houden. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caronni met een harde bal richting middenveld. Faupel heeft problemen om de bal te vangen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Frare bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispa 51%, Fintamurras CF 49%.
Sacachispa - Fintamurras CF 0:2

46e minuut.
Del Pozo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Jadanowski passt de bal zonder na te denken. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli passt de bal met de wreef. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski haalt uit met een fantastische trap. Dubini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel. Dubini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski geeft een hoge lob. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tartarelli rent richting de bal. Tassari is nu in balbezit. Tassari passt de bal zonder na te denken. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Dubini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camelo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vieytes met de inworp. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grīnups. Caronni raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Camelo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispa 44%, Fintamurras CF 56%.
Sacachispa - Fintamurras CF 0:2