Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semente Atomica Imparáveis
Atomicamax Tactiek 442 LT
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
50 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 23.6
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Mikayilov met een sublieme pass. Klungelig pakt Poćwiardowski de bal. Poćwiardowski met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klaus Meine kopt de bal weg. Klungelig pakt Charno de bal. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Canto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 1:0

3e minuut.
dos Buzios speelt de bal door. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Klaus Meine geeft een lange en hoge pass. Poćwiardowski controleert de bal met de borst. Poćwiardowski schiet op doel. Canto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 2:0

7e minuut.
Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota verovert de bal door een tackle van achteren. Shiota met een sublieme pass. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski schiet op doel. Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Coxinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 3:0

13e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Arouca passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fangueiro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 4:0

16e minuut.
EL Baloushi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Areias de bal onder controle te krijgen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Canto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 5:0

17e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Klaus Meine is nu in balbezit. Klaus Meine probeert naar een medespeler te passen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 6:0

19e minuut.
Klaus Meine geeft een lange en hoge pass. Fangueiro heeft problemen om de bal te vangen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 7:0

21e minuut.
Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 8:0

23e minuut.
Klaus Meine is nu in balbezit. Klaus Meine passt de bal met de wreef. Charno is nu in balbezit. Poćwiardowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Canto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 9:0

24e minuut.
Charno rent richting de bal. Poćwiardowski onderschept slim de pass. Poćwiardowski speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rouvenaz speelt de bal door. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mikayilov verovert de bal door een tackle van achteren. Klaus Meine rent richting de bal. Cesarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus Meine onderschept slim de pass. Klaus Meine geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klaus Meine speelt de bal door. Arouca is nu in balbezit. Arouca geeft een hoge lob. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca passt de bal zonder na te denken. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski schiet op doel. Canto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 10:0

34e minuut.
Prageira is nu in balbezit. Klaus Meine verovert de bal door een tackle van achteren. Klaus Meine speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Charno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Shiota geeft een lange en hoge pass. Varga kopt de bal weg. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Canto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 11:0

38e minuut.
Arouca speelt de bal door. Shiota heeft problemen om de bal te vangen. Shiota probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Canto bokst de bal weg. Charno bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski onderschept slim de pass. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 12:0

43e minuut.
Klaus Meine bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus Meine speelt de bal door. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fangueiro de bal onder controle te krijgen. Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Varga geeft een lange en hoge pass. Fangueiro probeert de bal met de borst te controleren. Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 18%, Imparáveis 82%.
Semente Atomica - Imparáveis 13:0

50e minuut.
Klaus Meine passt de bal in één keer door. Daar is Shiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiota passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
EL Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. EL Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Klaus Meine probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 14:0

61e minuut.
EL Baloushi geeft een hoge lob. Charno kan de bal niet met de borst controleren. Poćwiardowski onderschept slim de pass. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap. Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 15:0

70e minuut.
Daar is Klaus Meine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaus Meine speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 16:0

72e minuut.
Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Arouca speelt de bal door. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus Meine rent richting de bal. Klaus Meine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ... Fangueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arouca zal de hoekschop nemen. Varga springt en kopt de bal. Canto bokst de bal weg. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 17:0

78e minuut.
Inworp. EL Baloushi met een snelle inworp. Shiota probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 18:0

80e minuut.
Klungelig pakt Varga de bal. Fangueiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klaus Meine neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 19:0

82e minuut.
Klaus Meine geeft de bal voor. Charno heeft problemen om de bal te vangen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 20:0

84e minuut.
Varga probeert de bal aan de voet te houden. Shiota rent richting de bal. Shiota geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 21:0

89e minuut.
Canto trapt de bal weg van het doel. Klaus Meine kopt de bal weg. Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Poćwiardowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Shiota kopt de bal weg. Daar is Fangueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Canto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Imparáveis 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 23%, Imparáveis 77%.
Semente Atomica - Imparáveis 22:0