Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca Estrela Negra
e442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 33.3
excellent Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


10e minuut.
Farto rent richting de bal. Capristano verovert de bal door een tackle van achteren. Capristano passt de bal zonder na te denken. Tamegão rent richting de bal. Tamegão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamegão is nu in balbezit. Daar is Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamegão rent richting de bal. Tamegão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano passt de bal in één keer door. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Beltrão met de inworp. Bairro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairro met een sublieme pass. Klungelig pakt Capristano de bal. Capristano geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chato is nu in balbezit. Chato met een sublieme pass. Bairro speelt de bal door. Tamegão rent richting de bal. Tamegão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Estrela Negra 1:0

39e minuut.
Tamegão is nu in balbezit. Tamegão passt de bal zonder na te denken. Capristano rent richting de bal. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 17%, Estrela Negra 83%.
Futebol Clube de Arouca - Estrela Negra 1:0

52e minuut.
Bairro onderschept slim de pass. Bairro probeert naar een medespeler te passen. Tamegão rent richting de bal. Tamegão draait met de bal, schiet en ... Alegre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Estrela Negra 2:0

52e minuut.
Ferro onderschept slim de pass. Bairro met een sublieme pass. Farto rent richting de bal. Ferro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Farto geeft een hoge lob. Inworp. Capristano met de inworp. Ferro rent richting de bal. Ferro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamegão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamegão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ferro rent richting de bal. Ferro passt de bal met de wreef. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Balelas kopt de bal weg. Tamegão rent richting de bal. Tamegão geeft de bal voor. Ferro krijgt zijn hoofd ertegen. Alegre probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Balelas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Negrão de bal onder controle te krijgen. Farto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro onderschept slim de pass. Ferro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamegão rent richting de bal. Tamegão haalt uit met een fantastische trap. Alegre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Estrela Negra 3:0

73e minuut.
Magro geeft een lange en hoge pass. Velado controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Capristano neemt vlug de vrije trap. Tamegão is nu in balbezit. Tamegão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 27%, Estrela Negra 73%.
Futebol Clube de Arouca - Estrela Negra 3:0