Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urso panda osbom
sai da frente Tactiek osbom
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Thomas passt de bal zonder na te denken. Damjanov rent richting de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov rent richting de bal. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Niemyski heeft problemen om de bal te vangen. Gramsci onderschept slim de pass. Verhulst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verhulst krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Brózda trapt de bal weg van het doel. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov begaat een overtreding. Damjanov krijgt een gele kaart. Dodrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dodrescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gramsci rent richting de bal. Gramsci schiet op doel. Brózda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - osbom 0:1

8e minuut.
Verhulst met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas met een sublieme pass. Damjanov rent richting de bal. Damjanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grote raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Indares is nu in balbezit. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov onderschept slim de pass. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Pedrera bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Indares zal de hoekschop nemen. Großkreutz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
urso panda - osbom 1:1

22e minuut.
Damjanov rent richting de bal. Indares is nu in balbezit. Indares met een sublieme pass. Daar is Großkreutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Großkreutz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft de bal voor. Becchere is nu in balbezit. Becchere haalt uit met een fantastische trap. Brózda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - osbom 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 32%, osbom 68%.
urso panda - osbom 1:2

47e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Pedrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Thomas passt de bal zonder na te denken. Da Silva probeert de bal aan de voet te houden. Gramsci rent richting de bal. Gramsci haalt uit met een fantastische trap. Brózda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - osbom 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 30%, osbom 70%.
urso panda - osbom 1:3