Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORDOMIA fluminense33
2019 Tactiek leo4
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Szloch is nu in balbezit. Szloch passt de bal met de wreef. Podziorny rent richting de bal. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dzieniszewski speelt de bal door. Aldemir rent richting de bal. Aldemir passt de bal in één keer door. Szloch is nu in balbezit. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - fluminense33 1:0

25e minuut.
Matušek met een sublieme pass. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś passt de bal met de wreef. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch schiet op doel. Coelho bokst de bal weg. Podziorny is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - fluminense33 2:0

43e minuut.
Matušek probeert naar een medespeler te passen. Pimbó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebersbach geeft de bal voor. Podziorny rent richting de bal. Podziorny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 26%, fluminense33 74%.
MORDOMIA - fluminense33 2:0

50e minuut.
Perović geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru kopt de bal weg. Aldemir kan de bal niet met de borst controleren. Aldemir geeft een lange en hoge pass. Szloch krijgt zijn hoofd ertegen. Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podziorny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - fluminense33 3:0

55e minuut.
Popa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szloch is nu in balbezit. Szloch geeft een lange en hoge pass. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny geeft een lange en hoge pass. Coelho bokst de bal weg. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - fluminense33 4:0

65e minuut.
Tlapák met een snelle inworp. Szloch rent richting de bal. Szloch geeft een hoge lob. Podziorny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - fluminense33 5:0

69e minuut.
Tiến Bắc geeft een lange en hoge pass. Kowalczykiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny geeft een hoge lob. Szloch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szloch verovert de bal door een tackle van achteren. Szloch probeert naar een medespeler te passen. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlapák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldemir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 28%, fluminense33 72%.
MORDOMIA - fluminense33 5:0