Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR corinthians85
442nova Tactiek professor
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 47.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Włodarz rent richting de bal. Włodarz passt de bal in één keer door. Lander is nu in balbezit. Lander schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Merchel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rus de bal. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. Rodríguez Riera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 1:0

10e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Lander rent richting de bal. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico PRR - corinthians85 1:1

14e minuut.
Ansley onderschept slim de pass. Munn is nu in balbezit. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel. Rodríguez Riera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 2:1

25e minuut.
Wylde geeft een hoge lob. Włodarz kopt de bal weg. Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel schiet op doel. Rodríguez Riera bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Ribeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus is nu in balbezit. Munn onderschept slim de pass. Munn geeft de bal voor. Rodríguez Riera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Parnaíba heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş met een sublieme pass. Ribeiro is nu in balbezit. Munn rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal in één keer door. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. Rodríguez Riera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 3:1

42e minuut.
Włodarz passt de bal zonder na te denken. Munn rent richting de bal. Ansley verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 34%, corinthians85 66%.
atletico PRR - corinthians85 3:1

52e minuut.
Bărbat is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaliani neemt de hoekschop. Lander springt en kopt de bal. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 3:2

56e minuut.
Phú Bình neemt vlug de vrije trap. Riemel heeft problemen om de bal te vangen. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 4:2

60e minuut.
Włodarz geeft een lange en hoge pass. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel geeft een hoge lob. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Bărbat rent richting de bal. Võigemast onderschept slim de pass. Võigemast speelt de bal door. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel. Rodríguez Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sagres passt de bal in één keer door. Carrillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarz. Carrillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bărbat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włodarz zal de hoekschop nemen. Riemel speelt de bal door. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lân heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 5:2

83e minuut.
Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Merchel de bal onder controle te krijgen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zaliani geeft een lange en hoge pass. Daar is Võigemast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - corinthians85 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 36%, corinthians85 64%.
atletico PRR - corinthians85 5:3