Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Oranges Greitieji Parazitai
aide Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 19.5
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Sinotovas is nu in balbezit. Kevišas verovert de bal door een tackle van achteren. Bersenas rent richting de bal. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pachomovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraniauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Paukevičius heeft problemen om de bal te vangen. Paukevičius passt de bal in één keer door. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 1:0

18e minuut.
Chisamovas probeert naar een medespeler te passen. Bersenas heeft problemen om de bal te vangen. Bersenas passt de bal in één keer door. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Visackas is nu in balbezit. Paukevičius onderschept slim de pass. Paukevičius geeft een lange en hoge pass. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lysauskis rent richting de bal. Bikmulinas verovert de bal door een tackle van achteren. Bikmulinas geeft een lange en hoge pass. Kevišas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 2:0

27e minuut.
Odminys geeft een hoge lob. Chisamovas met een sublieme pass. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 3:0

29e minuut.
Lysauskis is nu in balbezit. Lysauskis met een sublieme pass. Paukevičius probeert naar een medespeler te passen. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kevišas rent richting de bal. Kevišas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 4:0

35e minuut.
Ligys geeft een hoge lob. Inworp. Chisamovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikmulinas geeft de bal voor. Kevišas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 5:0

42e minuut.
Šaraškinas geeft een hoge lob. Inworp. Puišys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Visackas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visackas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczuka trapt de bal weg. Bikmulinas kopt de bal weg. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 6:0

44e minuut.
Bersenas passt de bal in één keer door. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachomovas rent richting de bal. Kevišas onderschept slim de pass. Kevišas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 25%, Greitieji Parazitai 75%.
Les Oranges - Greitieji Parazitai 7:0

50e minuut.
Chisamovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisamovas geeft de bal voor. Daar is Pachomovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kevišas rent richting de bal. Kevišas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lysauskis is nu in balbezit. Bikmulinas onderschept slim de pass. Bikmulinas met een sublieme pass. Kevišas rent richting de bal. Kevišas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bikmulinas speelt de bal door. Kevišas heeft problemen om de bal te vangen. Skunsmonas is nu in balbezit. Kevišas verovert de bal door een tackle van achteren. Kevišas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 8:0

54e minuut.
Varkavičius rent richting de bal. Varkavičius passt de bal met de wreef. Ligys is nu in balbezit. Bersenas onderschept slim de pass. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Paukevičius met een snelle inworp. Pachomovas met een sublieme pass. Kraniauskas met een sublieme pass. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 9:0

58e minuut.
Baležentis heeft problemen om de bal te vangen. Bikmulinas is nu in balbezit. Bikmulinas met een sublieme pass. Daar is Kevišas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kevišas haalt uit met een fantastische trap. Kraniauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ligys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chisamovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bersenas is nu in balbezit. Bersenas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kraniauskas met een harde bal richting middenveld. Bikmulinas kopt de bal weg. Kevišas is nu in balbezit. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Skaburskas speelt de bal door. Bikmulinas heeft problemen om de bal te vangen. Bikmulinas passt de bal in één keer door. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bikmulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikmulinas met een sublieme pass. Daar is Kevišas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kevišas schiet op doel. Pachomovas probeert de bal aan de voet te houden. Kraniauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sinotovas rent richting de bal. Sinotovas geeft de bal voor. Tichanovičius kopt de bal weg. Bersenas rent richting de bal. Bersenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 10:0

87e minuut.
Šaraškinas rent richting de bal. Šaraškinas probeert naar een medespeler te passen. Chisamovas probeert naar een medespeler te passen. Kevišas is nu in balbezit. Kevišas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Odminys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bikmulinas probeert naar een medespeler te passen. Bersenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bersenas probeert naar een medespeler te passen. Kevišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevišas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pachomovas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Oranges - Greitieji Parazitai 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Oranges 31%, Greitieji Parazitai 69%.
Les Oranges - Greitieji Parazitai 11:0