Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:24
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: jPistons Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7980
jPistons Geheime Verlierer
guardiola Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Fuhrer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quiroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 1:0

5e minuut.
Suprayitno heeft problemen om de bal te vangen. Buza rent richting de bal. Piar rent richting de bal. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rätz geeft de bal voor. Dominik kopt de bal weg. Niemimaa rent richting de bal. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buza rent richting de bal. Buza passt de bal in één keer door. Suprayitno rent richting de bal. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dominik geeft een lange en hoge pass. Mallardi kan de bal niet met de borst controleren. Mallardi met een sublieme pass. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Piar passt de bal met de wreef. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza passt de bal met de wreef. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 2:0

29e minuut.
Derdiyok rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal in één keer door. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 3:0

31e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal in één keer door. Buza is nu in balbezit. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Uebersax de bal. Piar is nu in balbezit. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quiroz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Motz kopt de bal weg. Grümpel is nu in balbezit. Quiroz begaat een overtreding. Quiroz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Grümpel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Derdiyok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mallardi is nu in balbezit. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gross bokst de bal weg.

38e minuut.
Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Suprayitno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suprayitno schiet op doel. Motz probeert de bal aan de voet te houden. Gross maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 5:0

39e minuut.
Suprayitno passt de bal zonder na te denken. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 16%, Geheime Verlierer 84%.
jPistons - Geheime Verlierer 6:0

48e minuut.
Derdiyok speelt de bal door. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 7:0

51e minuut.
Pilotino speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal met de wreef. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 8:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuhrer de bal onder controle te krijgen. Quiroz kopt de bal weg. Kim kan de bal niet met de borst controleren. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... Gross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Begnis passt de bal zonder na te denken. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 9:0

63e minuut.
Mallardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft een hoge lob. Buza is nu in balbezit. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 10:0

66e minuut.
Kim geeft de bal voor. Mallardi kopt de bal weg. Quiroz met een sublieme pass. Suprayitno heeft problemen om de bal te vangen. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap. Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 11:0

68e minuut.
Grümpel is nu in balbezit. Derdiyok rent richting de bal. Pilotino maakt een afschuwelijke overtreding. Pilotino krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Suprayitno rent richting de bal. Suprayitno schiet op doel. Quiroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 12:0

71e minuut.
Mallardi geeft de bal voor. Klungelig pakt Buza de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno passt de bal zonder na te denken. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 13:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz met de inworp. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza onderschept slim de pass. Buza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Mallardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemimaa is nu in balbezit. Niemimaa geeft een hoge lob. Piar kan de bal niet met de borst controleren. Piar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Motz probeert de bal aan de voet te houden. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 14:0

80e minuut.
Fuhrer kopt de bal weg. Suprayitno probeert de bal met de borst te controleren. Piar rent richting de bal. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rätz speelt de bal door. Fuhrer is nu in balbezit. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz geeft de bal voor. Buza maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - Geheime Verlierer 15:0

88e minuut.
Quiroz heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz met een sublieme pass. Suprayitno is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 17%, Geheime Verlierer 83%.
jPistons - Geheime Verlierer 15:0