Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:24
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24032
FC Starköl Never give up 22
Origi Tactiek 352
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 18.5
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gómez Somavilla is nu in balbezit. Gómez Somavilla passt de bal met de wreef. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Tekiralan de bal. Toma rent richting de bal. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Pulver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 1:0

9e minuut.
Radomski kopt de bal weg. Toma heeft problemen om de bal te vangen. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić haalt uit met een fantastische trap. Pulver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 2:0

12e minuut.
Radomski verovert de bal door een tackle van achteren. Radomski geeft de bal voor. Sager probeert de bal aan de voet te houden. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 3:0

18e minuut.
Rašetić passt de bal in één keer door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toma de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 4:0

22e minuut.
Gianotti heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kniaź zal de hoekschop nemen. Rašetić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 5:0

24e minuut.
Skłodowski met de inworp. Gómez Somavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Somavilla passt de bal zonder na te denken. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel. Pulver bokst de bal weg.

28e minuut.
Radomski onderschept slim de pass. Radomski passt de bal met de wreef. Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Pulver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sripkauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez Somavilla de bal. Gómez Somavilla passt de bal zonder na te denken. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Pulver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 6:0

31e minuut.
Bârzanu geeft de bal voor. Rašetić probeert de bal aan de voet te houden. Rašetić passt de bal met de wreef. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski passt de bal met de wreef. Gómez Somavilla met een sublieme pass. Tekiralan geeft een hoge lob. Rašetić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 7:0

37e minuut.
Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski geeft een hoge lob. Daar is Eder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 8:0

40e minuut.
Eder is nu in balbezit. Gómez Somavilla onderschept slim de pass. Gómez Somavilla geeft een hoge lob. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Rašetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašetić speelt de bal door. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 21%, Never give up 22 79%.
FC Starköl - Never give up 22 9:0

46e minuut.
Sager is nu in balbezit. Gómez Somavilla onderschept slim de pass. Gómez Somavilla speelt de bal door. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 10:0

48e minuut.
Kniaź speelt de bal door. Rašetić rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Pulver werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Toma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma geeft een lange en hoge pass. Skłodowski kopt de bal weg. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 11:0

51e minuut.
Rašetić schiet op doel. Toma probeert de bal aan de voet te houden. Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski geeft een lange en hoge pass. Rašetić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 12:0

53e minuut.
Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Gómez Somavilla rent richting de bal. Gómez Somavilla probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Pulver bokst de bal weg.

55e minuut.
Imfeld geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skłodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Radomski passt de bal zonder na te denken. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho geeft een lange en hoge pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pulver trapt de bal weg van het doel. Radomski geeft een hoge lob. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Pulver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 13:0

62e minuut.
Toma passt de bal in één keer door. Sripkauskas is nu in balbezit. Sripkauskas passt de bal zonder na te denken. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Pulver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 14:0

63e minuut.
Gianotti geeft een hoge lob. Vernaz heeft problemen om de bal te vangen. Sripkauskas met een sublieme pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Pulver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Sager is nu in balbezit. Gómez Somavilla onderschept slim de pass. Gómez Somavilla passt de bal zonder na te denken. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 15:0

70e minuut.
Gómez Somavilla passt de bal in één keer door. Rašetić heeft problemen om de bal te vangen. Rašetić passt de bal in één keer door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Pulver probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Rašetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašetić met een sublieme pass. Gómez Somavilla rent richting de bal. Gómez Somavilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 16:0

80e minuut.
Imfeld probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Skłodowski met een snelle inworp. Rašetić rent richting de bal. Rašetić geeft de bal voor. Pulver bokst de bal weg. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 17:0

81e minuut.
Rašetić rent richting de bal. Imfeld begaat een overtreding. Rašetić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekiralan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rašetić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Pulver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 18:0

82e minuut.
Meistermacher rent richting de bal. Rašetić onderschept slim de pass. Rašetić passt de bal zonder na te denken. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pulver trapt de bal weg. Skłodowski kopt de bal weg. Rašetić rent richting de bal. Rašetić haalt uit met een fantastische trap. Pulver bokst de bal weg. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Never give up 22 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 12%, Never give up 22 88%.
FC Starköl - Never give up 22 19:0