Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Mustangs Kobelbelike
5-2-3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Colin is nu in balbezit. Colin passt de bal zonder na te denken. Wellington is nu in balbezit. Wellington schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Vaucher rent richting de bal. Verwimp onderschept slim de pass. Verwimp probeert naar een medespeler te passen. Wellington is nu in balbezit. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Denoncourt kopt de bal weg. Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp speelt de bal door. Wellington is nu in balbezit. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Speck de bal. Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler is nu in balbezit. Verwimp onderschept slim de pass. Verwimp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vonlanthen is nu in balbezit. Wellington verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Denoncourt speelt de bal door. Verwimp rent richting de bal. Wellington is nu in balbezit. Verwimp is nu in balbezit. Verwimp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vaucher is nu in balbezit. Kapka onderschept slim de pass. Kapka met een sublieme pass. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 2:0

22e minuut.
Doeltrap. Waffler trapt de bal weg. Colin kopt de bal weg. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Denoncourt met een sublieme pass. Klungelig pakt Colin de bal. Colin geeft de bal voor. Wellington is nu in balbezit. Wellington haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Fekos met een sublieme pass. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington speelt de bal door. Klungelig pakt Verwimp de bal. Verwimp haalt uit met een fantastische trap. Urwyler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Minnig is nu in balbezit. Denoncourt verovert de bal door een tackle van achteren. Denoncourt met een sublieme pass. Wellington is nu in balbezit. Wellington schiet op doel. Urwyler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vonlanthen de bal. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington haalt uit met een fantastische trap. Urwyler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Colin met een sublieme pass. Kapka heeft problemen om de bal te vangen. Kapka speelt de bal door. Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Colin passt de bal zonder na te denken. Fekos rent richting de bal. Fekos geeft een lange en hoge pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colin met een snelle inworp. Denoncourt speelt de bal door. Colin is nu in balbezit. Colin geeft een hoge lob. Wellington krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 3:0

44e minuut.
Denoncourt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fekos de bal. Fekos geeft een lange en hoge pass. Wellington is nu in balbezit. Wellington haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 14%, Kobelbelike 86%.
AFC Mustangs - Kobelbelike 3:0

46e minuut.
Vaucher rent richting de bal. Kapka onderschept slim de pass. Kapka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Denoncourt de bal. Denoncourt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 4:0

49e minuut.
Denoncourt speelt de bal door. Fekos speelt de bal door. Klungelig pakt Kapka de bal. Verwimp rent richting de bal. Verwimp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kapka rent richting de bal. Kapka geeft een hoge lob. Verwimp rent richting de bal. Wellington is nu in balbezit. Wellington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kapka passt de bal in één keer door. Modesto met een sublieme pass. Fekos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fekos geeft een hoge lob. Wellington kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verwimp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 5:0

55e minuut.
Menezes probeert naar een medespeler te passen. Verwimp rent richting de bal. Verwimp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Urwyler trapt de bal weg. Colin kopt de bal weg. Denoncourt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verwimp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verwimp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 6:0

68e minuut.
Simonović passt de bal zonder na te denken. Colin is nu in balbezit. Colin passt de bal met de wreef. Verwimp is nu in balbezit. Verwimp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Colin onderschept slim de pass. Colin geeft de bal voor. Vonlanthen rent richting de bal. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fekos is nu in balbezit. Fekos geeft de bal voor. Vonlanthen heeft problemen om de bal te vangen. Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Franchi de bal. Denoncourt geeft de bal voor. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ... Urwyler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 7:0

81e minuut.
Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp met een sublieme pass. Vonlanthen kan de bal niet met de borst controleren. Kapka onderschept slim de pass. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Urwyler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wellington rent richting de bal. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 8:0

83e minuut.
Fekos speelt de bal door. Wellington is nu in balbezit. Wellington passt de bal met de wreef. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel. Urwyler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 9:0

86e minuut.
Simonović speelt de bal door. Colin speelt de bal door. Klungelig pakt Vonlanthen de bal. Verwimp bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kobelbelike 10:0

90e minuut.
Inworp. Colin met een snelle inworp. Denoncourt heeft problemen om de bal te vangen. Denoncourt geeft een hoge lob. Urwyler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 14%, Kobelbelike 86%.
AFC Mustangs - Kobelbelike 10:0