Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown Zilloww FC
LucHs Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten waardeloos
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Leu rent richting de bal. Leu geeft een hoge lob. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fellmann de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Schumacher kopt de bal weg. Daar is Leu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leu schiet op doel. Grond werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Fellmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 1:0

3e minuut.
Leu rent richting de bal. Leu passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 2:0

7e minuut.
Keller kopt de bal weg. König is nu in balbezit. König passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 3:0

11e minuut.
Frischknecht rent richting de bal. Schumacher onderschept slim de pass. König met een sublieme pass. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 4:0

25e minuut.
Pfäffi passt de bal met de wreef. König is nu in balbezit. König geeft de bal voor. Klungelig pakt Leu de bal. Leu draait met de bal, schiet en ... Grond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
König passt de bal met de wreef. Leu rent richting de bal. Leu passt de bal zonder na te denken. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 5:0

32e minuut.
König speelt de bal door. Leu rent richting de bal. Leu probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Grond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Leu is nu in balbezit. Leu passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Grond bokst de bal weg.

45e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchinetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schumacher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Grond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 20%, Zilloww FC 80%.
FC Lauretown - Zilloww FC 6:0

47e minuut.
Stamm is nu in balbezit. Pfäffi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stamm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kubic stond buitenspel. Glatz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gobet kopt de bal weg. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König passt de bal in één keer door. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Keller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gobet de bal. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu draait met de bal, schiet en ... Grond maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stamm is nu in balbezit. Stamm geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfäffi met de inworp. Morell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumacher rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fellmann ... Strafschop! Fellmann krijgt een gele kaart. Schumacher raakt geblesseerd tijdens het duel. Leu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Grond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leu rent richting de bal. Leu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 7:0

66e minuut.
Zellweger met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubic de bal. Tschuor is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Grond bokst de bal weg.

68e minuut.
Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi onderschept slim de pass. Pfäffi geeft de bal voor. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Morell probeert naar een medespeler te passen. Keller geeft een hoge lob. Daar is Fellmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gobet de bal. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Grond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 8:0

75e minuut.
Facchinetti is nu in balbezit. Pfäffi verovert de bal door een tackle van achteren. Pfäffi geeft de bal voor. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Morell is nu in balbezit. Morell passt de bal in één keer door. Keller is nu in balbezit. Keller geeft de bal voor. Schumacher springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - Zilloww FC 9:0

86e minuut.
Frischknecht kopt de bal weg. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König geeft een hoge lob. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 11%, Zilloww FC 89%.
FC Lauretown - Zilloww FC 9:0