Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:24
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: Potoly Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11995
Potoly m
Centrocampo Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 24.3
very good Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Rákos rent richting de bal. Warren met een sublieme pass. Belev speelt de bal door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Warren kopt de bal weg. Klungelig pakt Rákos de bal. Belev probeert naar een medespeler te passen. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 1:0

15e minuut.
Stuani verovert de bal door een tackle van achteren. Belev rent richting de bal. Belev passt de bal in één keer door. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 2:0

20e minuut.
Belev met een sublieme pass. Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Warren met een sublieme pass. Rákos is nu in balbezit. Rákos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Komora kopt de bal weg. Klungelig pakt Lacorte de bal. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wagner kopt de bal weg. Belev rent richting de bal. Belev passt de bal in één keer door. Warren geeft een hoge lob. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 3:0

29e minuut.
Rákos rent richting de bal. Wojtyła verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtyła geeft een hoge lob. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 3:1

32e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Punzi onderschept slim de pass. Punzi probeert naar een medespeler te passen. Belev is nu in balbezit. Belev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Belev verovert de bal door een tackle van achteren. Belev passt de bal in één keer door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 4:1

40e minuut.
Warren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolcas is nu in balbezit. Bolcas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Komora de bal. Komora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 5:1

41e minuut.
Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren speelt de bal door. Belev met een sublieme pass. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trevisan geeft een lange en hoge pass. Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wagner de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 37%, m 63%.
Potoly - m 5:1

51e minuut.
Wagner kopt de bal weg. Warren geeft een lange en hoge pass. Punzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora onderschept slim de pass. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 6:1

55e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Punzi is nu in balbezit. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez speelt de bal door. Komora is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła probeert naar een medespeler te passen. Warren geeft de bal voor. Komora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Belev verovert de bal door een tackle van achteren. Belev passt de bal met de wreef. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Belev verovert de bal door een tackle van achteren. Belev geeft de bal voor. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 7:1

64e minuut.
Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Komora probeert naar een medespeler te passen. Warren rent richting de bal. Warren geeft een hoge lob. Komora krijgt zijn hoofd ertegen. Stähli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stähli trapt de bal weg. Lacorte speelt de bal door. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Stähli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rákos rent richting de bal. Rákos draait met de bal, schiet en ... Stähli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 8:1

71e minuut.
Benito rent richting de bal. Belev geeft de bal voor. Klungelig pakt Komora de bal. Komora draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wagner de bal onder controle te krijgen. Stähli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Stuani geeft de bal voor. Noev geeft de bal voor. Punzi kopt de bal weg. Daar is Bolcas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolcas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Benito is nu in balbezit. Benito passt de bal in één keer door. Warren rent richting de bal. Warren geeft een lange en hoge pass. Rákos kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora onderschept slim de pass. Komora geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Warren rent richting de bal. Kehrli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lacorte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Komora springt en kopt de bal. Stähli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Warren met de inworp. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos probeert naar een medespeler te passen. Bolcas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rodriguez geeft een hoge lob. Belev met een sublieme pass. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Stähli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 9:1

87e minuut.
Klungelig pakt Warren de bal. Warren speelt de bal door. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - m 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 14%, m 86%.
Potoly - m 10:1