Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eulach FC Thun 1898
V1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Quennoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüssel onderschept slim de pass. Rüssel met een sublieme pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - FC Thun 1898 1:0

10e minuut.
Macaluso passt de bal met de wreef. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel passt de bal zonder na te denken. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Popovic rent richting de bal. Erni begaat een overtreding. Popovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Popovic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Marazzi de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - FC Thun 1898 2:0

15e minuut.
Manzone geeft de bal voor. Inworp. Flitzer met een snelle inworp. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Popovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron geeft een lange en hoge pass. Flitzer rent richting de bal. Flitzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Manzone de bal onder controle te krijgen. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Flitzer met een snelle inworp. Marazzi rent richting de bal. Marazzi met een sublieme pass. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Rüssel de bal. Rüssel haalt uit met een fantastische trap. Blatter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rüssel is nu in balbezit. Aalai met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Blatter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - FC Thun 1898 3:0

34e minuut.
Fritzie geeft een hoge lob. Inworp. Mauron met de inworp. Rüssel controleert de bal met de borst. Rüssel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Macaluso kopt de bal weg. Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron passt de bal in één keer door. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel haalt uit met een fantastische trap. Blatter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Curty de bal onder controle te krijgen. Beltrami probeert naar een medespeler te passen. Albrecht heeft problemen om de bal te vangen. Aalai is nu in balbezit. Aalai met een sublieme pass. Blatter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Beltrami onderschept slim de pass. Beltrami passt de bal zonder na te denken. Flitzer speelt de bal door. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 18%, FC Thun 1898 82%.
FC Eulach - FC Thun 1898 3:0

46e minuut.
Albrecht is nu in balbezit. Flitzer onderschept slim de pass. Flitzer geeft een lange en hoge pass. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel schiet op doel. Blatter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Mauron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüssel rent richting de bal. Rüssel schiet op doel. Grimm probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mauron rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quennoz met de inworp. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Blatter met een harde bal richting middenveld. Beltrami kopt de bal weg. Grimm is nu in balbezit. Rüssel verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - FC Thun 1898 4:0

73e minuut.
Aalai met een sublieme pass. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel passt de bal in één keer door. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aalai kopt de bal weg. Flitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flitzer met een sublieme pass. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel schiet op doel. Blatter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aalai kopt de bal weg. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - FC Thun 1898 5:0

83e minuut.
Macaluso met een sublieme pass. Daar is Erni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaluso is nu in balbezit. Rüssel onderschept slim de pass. Rüssel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mauron rent richting de bal. Mauron geeft een hoge lob. Flitzer kopt de bal weg. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beltrami probeert naar een medespeler te passen. Flitzer rent richting de bal. Flitzer passt de bal zonder na te denken. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 23%, FC Thun 1898 77%.
FC Eulach - FC Thun 1898 5:0