Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopards Kay FC
PB1 Tactiek 442 Diamond
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
38 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
70.6 gemiddelde waardering 49.9
wonderbaarlijk Schieten solide
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Tuovila heeft problemen om de bal te vangen. Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Welling passt de bal in één keer door. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Negreanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yáñez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Kay FC 1:0

7e minuut.
Hirvonen is nu in balbezit. Stubb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirvonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negreanu met een snel genomen vrije trap. Yáñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Somersalo speelt de bal door. Hirvonen rent richting de bal. Hirvonen passt de bal in één keer door. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tuovila kopt de bal weg. Syrjänne is nu in balbezit. Moicano begaat een overtreding. Moicano krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sukula geeft een lange en hoge pass. Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Welling passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Virranranta onderschept slim de pass. Somersalo verovert de bal door een tackle van achteren. Somersalo passt de bal zonder na te denken. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Yáñez rent richting de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Kay FC 2:0

24e minuut.
Sukula met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Met opzet legt Virranranta zijn tegenspeler op de grond. Virranranta krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Niittymaa kopt de bal weg. Negreanu met een sublieme pass. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Udişteanu met een sublieme pass. Negreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Brioni de bal. Yáñez rent richting de bal. Yáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Kay FC 3:0

34e minuut.
Sievilä kopt de bal weg. Moicano is nu in balbezit. Moicano geeft een hoge lob. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Negreanu geeft de bal voor. Virranranta heeft problemen om de bal te vangen. Sukula is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu bokst de bal weg. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Welling geeft een hoge lob. Klungelig pakt Torres de bal. Sukula rent richting de bal. Hirvonen is nu in balbezit. Hirvonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brioni speelt de bal door. Hirvonen rent richting de bal. Hirvonen geeft een lange en hoge pass. Torres krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jurvanen is nu in balbezit. Corstjens is nu in balbezit. Corstjens passt de bal zonder na te denken. Sievilä is nu in balbezit. Sievilä haalt uit met een fantastische trap. Siromahov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 31%, Kay FC 69%.
Leopards - Kay FC 3:0

48e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft de bal voor. Torres springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Udişteanu speelt de bal door. Hirvonen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres draait met de bal, schiet en ... Udişteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Somersalo probeert naar een medespeler te passen. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sukula de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Hirvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvonen geeft een lange en hoge pass. Somersalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Kay FC 4:0

68e minuut.
Corstjens passt de bal in één keer door. Syrjänne heeft problemen om de bal te vangen. Welling rent richting de bal. Syrjänne is nu in balbezit. Syrjänne geeft een lange en hoge pass. Siromahov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buitenspel voor Yáñez. Goede buitenspelval van de verdediging. Grzmot komt het veld opgelopen. Copos komt het veld opgelopen. Carbol komt het veld opgelopen. Ujvári komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Niittymaa onderschept slim de pass. Niittymaa geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Kay FC 5:0

80e minuut.
Grzmot kopt de bal weg. Hirvonen rent richting de bal. Klungelig pakt Hirvonen de bal. Hirvonen geeft een hoge lob. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirvonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Udişteanu trapt de bal weg van het doel. Welling geeft een lange en hoge pass. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Niittymaa rent richting de bal. Niittymaa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuovila geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Jurvanen rent richting de bal. Ujvári onderschept slim de pass. Ujvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 40%, Kay FC 60%.
Leopards - Kay FC 5:0