Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:24
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: SMOLA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15141
SMOLA Požrešni Električarji
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten matig
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Lahovnik met een sublieme pass. Manini speelt de bal door. Hudobir bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár onderschept slim de pass. Stupár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kalin is nu in balbezit. Kalin met een sublieme pass. Tekadam speelt de bal door. Stupár is nu in balbezit. Stupár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kalin rent richting de bal. Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam probeert naar een medespeler te passen. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stupár rent richting de bal. Lahovnik onderschept slim de pass. Lahovnik probeert naar een medespeler te passen. Lečnik rent richting de bal. Lečnik schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lahovnik rent richting de bal. Lahovnik geeft de bal voor. Cvelfer kopt de bal weg. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kula probeert naar een medespeler te passen. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár passt de bal met de wreef. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Tomažič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tomažič niet meer kan verder spelen. Jenko komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hudobir trapt de bal weg van het doel. Tekadam kopt de bal weg. Stupár rent richting de bal. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 1:0

33e minuut.
Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà geeft een lange en hoge pass. Stupár kopt de bal weg. Delikatny heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 2:0

34e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Delikatny passt de bal zonder na te denken. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko geeft een lange en hoge pass. Stupár maakt een snoekduik en kopt de bal. Jenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 3:0

37e minuut.
Kula geeft een lange en hoge pass. Kupnik kopt de bal weg. Tekadam is nu in balbezit. Stupár is nu in balbezit. Stupár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Tekadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekadam geeft een hoge lob. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hudobir heeft problemen om de bal te vangen. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár draait met de bal, schiet en ... Jenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stupár rent richting de bal. Stupár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 28%, Požrešni Električarji 72%.
SMOLA - Požrešni Električarji 3:0

49e minuut.
Stupár is nu in balbezit. Hudobir is nu in balbezit. Stupár verovert de bal door een tackle van achteren. Stupár schiet op doel. Jenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 4:0

54e minuut.
Stupár onderschept slim de pass. Stupár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adam de bal. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Jenko bokst de bal weg.

58e minuut.
Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam haalt uit met een fantastische trap. Hudobir heeft problemen om de bal te vangen. Stupár rent richting de bal. Stupár haalt uit met een fantastische trap. Jenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam passt de bal met de wreef. Stupár is nu in balbezit. Stupár haalt uit met een fantastische trap. Hudobir probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lečnik is nu in balbezit. Trọng Hà onderschept slim de pass. Trọng Hà met een sublieme pass. Klungelig pakt Nazderko de bal. Nazderko geeft de bal voor. Jenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stupár is nu in balbezit. Stupár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 5:0

71e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Nazderko passt de bal met de wreef. Kupnik rent richting de bal. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 6:0

75e minuut.
Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula geeft een hoge lob. Nazderko geeft een hoge lob. Stupár heeft problemen om de bal te vangen. Stupár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 7:0

79e minuut.
Hudobir geeft een lange en hoge pass. Rosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Delikatny de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Jenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lahovnik de bal. Tekadam rent richting de bal. Stupár rent richting de bal. Stupár schiet op doel. Jenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Manini probeert naar een medespeler te passen. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko geeft een hoge lob. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Požrešni Električarji 8:0

90e minuut.
Jenko met een harde bal richting middenveld. Tekadam kopt de bal weg. Nazderko rent richting de bal. Nazderko geeft de bal voor. Stupár maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 17%, Požrešni Električarji 83%.
SMOLA - Požrešni Električarji 8:0