Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Huda Jama Svoboda Merjasci
t4-433-22 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cankar passt de bal in één keer door. Rogan is nu in balbezit. Somchit onderschept slim de pass. Somchit schiet op doel. Karantic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 1:0

6e minuut.
Novak onderschept slim de pass. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar geeft de bal voor. Somchit rent richting de bal. Somchit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Doeltrap. Karantic met een harde bal richting middenveld. Cankar kopt de bal weg. Herrler met een sublieme pass. Somchit is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 2:0

18e minuut.
Rajh geeft de bal voor. Rogan rent richting de bal. Somchit onderschept slim de pass. Herrler is nu in balbezit. Herrler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boček rent richting de bal. Boček probeert naar een medespeler te passen. Somchit rent richting de bal. Somchit draait met de bal, schiet en ... Karantic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 3:0

39e minuut.
Knez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cankar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrler rent richting de bal. Herrler geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 4:0

44e minuut.
Novak geeft de bal voor. Somchit controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rogan neemt vlug de vrije trap. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. Dolinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Huda Jama 53%, Svoboda Merjasci 47%.
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 4:0

47e minuut.
Boček passt de bal zonder na te denken. Knez is nu in balbezit. Knez geeft een lange en hoge pass. Bekar is nu in balbezit. Bekar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 5:0

49e minuut.
Rogan onderschept slim de pass. Rogan probeert naar een medespeler te passen. Hvalec rent richting de bal. Somchit onderschept slim de pass. Somchit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Novak speelt de bal door. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Somchit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somchit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vrabec speelt de bal door. Daar is Bekar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekar speelt de bal door. Klungelig pakt Somchit de bal. Somchit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 6:0

81e minuut.
Cankar met de inworp. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar passt de bal zonder na te denken. Somchit is nu in balbezit. Somchit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boček is nu in balbezit. Herrler rent richting de bal. Herrler geeft de bal voor. Somchit is nu in balbezit. Somchit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Bekar speelt de bal door. Klungelig pakt Vrabec de bal. Herrler met een sublieme pass. Somchit rent richting de bal. Somchit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rogan kopt de bal weg. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler speelt de bal door. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vrabec speelt de bal door. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Huda Jama 36%, Svoboda Merjasci 64%.
NK Huda Jama - Svoboda Merjasci 6:0