Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Los_Blancos
5-3-2 Wingback Tactiek 4-4-2 aanval
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
57.5 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
van Hout met een sublieme pass. Klungelig pakt Hollevoet de bal. Hollevoet probeert naar een medespeler te passen. Anumnu rent richting de bal. Anumnu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Los_Blancos 1:0

6e minuut.
Nworgu rent richting de bal. Geshev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depinois. Depinois krijgt een gele kaart. Geshev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hjaltson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bertinato trapt de bal weg van het doel. Hjaltson kopt de bal weg. Deschuytter heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bøen met een sublieme pass. Geshev is nu in balbezit. Nworgu onderschept slim de pass. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Spirin heeft problemen om de bal te vangen. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout passt de bal met de wreef. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu draait met de bal, schiet en ... Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Los_Blancos 2:0

21e minuut.
Anumnu geeft de bal voor. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet geeft een lange en hoge pass. Stephen springt en kopt de bal. Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gavorskis speelt de bal door. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla speelt de bal door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Michelena met een sublieme pass. Gmyrek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Deschuytter ... Strafschop! Gmyrek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gmyrek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Los_Blancos 2:1

36e minuut.
Daar is Hollevoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Orzeszek geeft een hoge lob. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel. Bertinato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Orzeszek verovert de bal door een tackle van achteren. van Hout verovert de bal door een tackle van achteren. van Hout passt de bal zonder na te denken. Stephen rent richting de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Gavorskis verovert de bal door een tackle van achteren. Gavorskis passt de bal zonder na te denken. Videla is nu in balbezit. Videla geeft een hoge lob. Gmyrek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 48%, Los_Blancos 52%.
Thor Waterschei - Los_Blancos 2:1

48e minuut.
Bøen onderschept slim de pass. Bøen geeft de bal voor. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Bertinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Waterschei - Los_Blancos 2:2

51e minuut.
Gavorskis geeft een hoge lob. Videla met een sublieme pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Los_Blancos 2:3

53e minuut.
Kolonko passt de bal met de wreef. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout met een sublieme pass. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Soygüven bokst de bal weg. Klungelig pakt Bøen de bal. Bøen geeft de bal voor. Török kopt de bal weg. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Stephen rent richting de bal. Orzeszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stephen raakt geblesseerd tijdens het duel. Stephen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Bailescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Hout met een snelle inworp. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Videla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Stephen passt de bal met de wreef. Kolonko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bailescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Orzeszek rent richting de bal. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Waterschei - Los_Blancos 3:3

82e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla rent richting de bal. Videla passt de bal in één keer door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bailescu onderschept slim de pass. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. van Hout speelt de bal door. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 43%, Los_Blancos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor Waterschei - Los_Blancos 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Bøen met een sublieme pass. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla passt de bal in één keer door. Daar is Geshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

94e minuut.
Bøen geeft een hoge lob. Geshev kopt de bal weg. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Los_Blancos 3:4

98e minuut.
Inworp. Török zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anumnu rent richting de bal. Anumnu draait met de bal, schiet en ... Kolonko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Gavorskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet onderschept slim de pass. Gavorskis maakt een afschuwelijke overtreding. Hollevoet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hollevoet kan niet meer verder spelen. Orvieto komt het veld opgelopen.

103e minuut.
Michelena geeft een hoge lob. Geshev kopt de bal weg. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 52%, Los_Blancos 48%.
Thor Waterschei - Los_Blancos 3:4

112e minuut.
Stephen kopt de bal weg. Anumnu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bøen. Anumnu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anumnu kan niet meer verder spelen. Broeck komt het veld opgelopen.

113e minuut.
Hjaltson onderschept slim de pass. Hjaltson met een sublieme pass. Michelena met een sublieme pass. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

118e minuut.
Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Orvieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Orvieto geeft een lange en hoge pass. Stephen is nu in balbezit. Stephen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 56%, Los_Blancos 44%.
Thor Waterschei - Los_Blancos 3:4