Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz KFC Bo Beerzel
jabbedabbedoe Tactiek Muniz
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 60.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Teletubiański kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordier de bal. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel. Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 0:1

12e minuut.
Van Schuerbeek met een sublieme pass. Daar is Keersmaekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keersmaekers geeft een hoge lob. Kyosev krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Calvanise de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kotuniak onderschept slim de pass. Marzec heeft problemen om de bal te vangen. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Rolón krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kotuniak met een sublieme pass. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański passt de bal zonder na te denken. Rolón is nu in balbezit. Rolón draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Pekmezci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzec rent richting de bal. Marzec passt de bal in één keer door. Rolón is nu in balbezit. Rolón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rober is nu in balbezit. Rober passt de bal in één keer door. Pekmezci rent richting de bal. Rolón onderschept slim de pass. Rolón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rober geeft de bal voor. Kyosev is nu in balbezit. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Sequeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 1:1

42e minuut.
Calvanise kopt de bal weg. Rober is nu in balbezit. Rober geeft een hoge lob. Lulić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 51%, KFC Bo Beerzel 49%.
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 2:1

47e minuut.
Kotuniak speelt de bal door. Marzec rent richting de bal. Marzec probeert naar een medespeler te passen. Rolón rent richting de bal. Rolón haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rober probeert naar een medespeler te passen. Calvanise geeft een lange en hoge pass. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón rent richting de bal. Rolón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 2:2

57e minuut.
Linna met een snelle inworp. Šojat is nu in balbezit. Šojat geeft de bal voor. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel. Juelsgaard bokst de bal weg. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 2:3

63e minuut.
Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 2:4

67e minuut.
Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić rent richting de bal. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Sequeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Teletubiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 3:4

74e minuut.
Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvanise onderschept slim de pass. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Sequeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rober passt de bal in één keer door. Pekmezci rent richting de bal. Pekmezci geeft een hoge lob. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Kyosev krijgt zijn hoofd ertegen. Sequeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lulić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 4:4

84e minuut.
Marzec probeert de bal met de borst te controleren. Marzec passt de bal met de wreef. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 4:5

88e minuut.
Šojat geeft een hoge lob. Daar is Coenen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coenen geeft een hoge lob. Marzec rent richting de bal. Marzec haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 55%, KFC Bo Beerzel 45%.
FC The Frotterz - KFC Bo Beerzel 4:5