Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:25
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: Park Galaxy
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13717
Sombrero Galaxy VC de pistolees
Bam* Tactiek 541
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20.4
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Cedro heeft problemen om de bal te vangen. Cedro passt de bal zonder na te denken. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Adriaensens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 1:0

7e minuut.
Van Staen kopt de bal weg. Kasapoğlu speelt de bal door. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 2:0

17e minuut.
Delikatny rent richting de bal. Blontrock is nu in balbezit. Kiskapusi onderschept slim de pass. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kasapoğlu passt de bal zonder na te denken. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi speelt de bal door. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Van Staen verovert de bal door een tackle van achteren. Van Staen met een sublieme pass. Wójcik speelt de bal door. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Delikatny rent richting de bal. Delikatny geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cedro de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kolumbić met een sublieme pass. Van Staen controleert de bal met de borst. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 3:0

33e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal in één keer door. Van Staen rent richting de bal. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wójcik is nu in balbezit. Wójcik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cedro de bal. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 4:0

36e minuut.
Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Van Der Auwera heeft problemen om de bal te vangen. Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro onderschept slim de pass. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 5:0

36e minuut.
Hardenne met een sublieme pass. Klungelig pakt Van de Capelle de bal. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Adriaensens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kasapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapoğlu geeft de bal voor. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 6:0

42e minuut.
Van Staen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiskapusi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 32%, VC de pistolees 68%.
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 6:0

46e minuut.
Van Der Auwera rent richting de bal. Van Der Auwera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasapoğlu met de inworp. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Chvotech rent richting de bal. Van de Capelle begaat een overtreding. Chvotech raakt geblesseerd tijdens het duel. Hacılar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Van Der Auwera verovert de bal door een tackle van achteren. Van Der Auwera geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiskapusi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delikatny springt en kopt de bal. Adriaensens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Van Staen trapt de bal weg. Kasapoğlu met een sublieme pass. Delikatny rent richting de bal. Delikatny schiet op doel. Adriaensens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 7:0

54e minuut.
Kasapoğlu met de inworp. Williamson geeft de bal voor. Wytynck kopt de bal weg. Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Wójcik passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 8:0

61e minuut.
Van Walleghem geeft een hoge lob. Kasapoğlu met een sublieme pass. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Adriaensens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kasapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu geeft de bal voor. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny schiet op doel. Adriaensens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De Canck met een snelle inworp. Wytynck kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Kiskapusi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kiskapusi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu rent richting de bal. Kasapoğlu met een sublieme pass. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Adriaensens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Wójcik speelt de bal door. Van Der Auwera is nu in balbezit. Delikatny onderschept slim de pass. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Van de Capelle rent richting de bal. Williamson onderschept slim de pass. Williamson speelt de bal door. Delikatny heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 9:0

79e minuut.
Fischer probeert naar een medespeler te passen. Van Staen rent richting de bal. Delikatny onderschept slim de pass. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Adriaensens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 10:0

82e minuut.
Daar is Hardenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Van Walleghem probeert de bal met de borst te controleren. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel. Adriaensens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cedro is nu in balbezit. Cedro schiet op doel. Adriaensens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 26%, VC de pistolees 74%.
Sombrero Galaxy - VC de pistolees 10:0