Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dirkieboys Thor Kokerij Chardeneux
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 18.4
excellent Schieten weak
solid Passen hopeless
good Verdedigen poor


1e minuut.
Santiago speelt de bal door. Buscan is nu in balbezit. Balaşzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazzini rent richting de bal. Mazzini schiet op doel. Inghels bokst de bal weg.

2e minuut.
Goessens geeft de bal voor. Santiago kopt de bal weg. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Inghels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 1:0

5e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Midjam met een sublieme pass. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 2:0

13e minuut.
Midjam passt de bal met de wreef. Balaşzadə speelt de bal door. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Callaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Balaşzadə de bal. Balaşzadə geeft de bal voor. Mazzini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 3:0

27e minuut.
Doeltrap. Goessens trapt de bal weg van het doel. Brogno kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazzini de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Midjam rent richting de bal. Midjam passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 4:0

33e minuut.
Kótai verovert de bal door een tackle van achteren. Kótai passt de bal in één keer door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Inghels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 5:0

39e minuut.
Buscan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hillen de bal onder controle te krijgen. Goessens kopt de bal weg. Midjam is nu in balbezit. Midjam haalt uit met een fantastische trap. Inghels bokst de bal weg.

40e minuut.
Mendolaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Mul de bal. Brogno is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 6:0

42e minuut.
Mendolaro heeft problemen om de bal te vangen. Mendolaro geeft de bal voor. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel. Inghels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Goessens geeft een hoge lob. Santiago kopt de bal weg. Mendolaro heeft problemen om de bal te vangen. Mendolaro geeft een lange en hoge pass. Buscan springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 19%, Thor Kokerij Chardeneux 81%.
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 6:0

46e minuut.
Luvarà komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Midjam passt de bal met de wreef. Luvarà heeft problemen om de bal te vangen. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 7:0

50e minuut.
Kins is nu in balbezit. Midjam verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 8:0

52e minuut.
Balaşzadə passt de bal in één keer door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Goessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Hillen is nu in balbezit. Luvarà onderschept slim de pass. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Habers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Buyten is nu in balbezit. Balaşzadə begaat een overtreding. Balaşzadə krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiefer komt het veld opgelopen. Mendolaro met de inworp. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 9:0

61e minuut.
Van Buyten is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kótai heeft problemen om de bal te vangen. Kótai geeft de bal voor. Hillen kopt de bal weg. Midjam bereikt de bal nog maar net als eerste. Midjam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 10:0

64e minuut.
Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro geeft een hoge lob. Luvarà rent richting de bal. Luvarà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 11:0

68e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kótai onderschept slim de pass. Kótai speelt de bal door. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mendolaro met de inworp. Kótai rent richting de bal. Kótai geeft de bal voor. Daar is Hillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midjam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Midjam speelt de bal door. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə met een sublieme pass. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini schiet op doel. Inghels bokst de bal weg.

75e minuut.
Tiefer geeft een lange en hoge pass. Daar is Luvarà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Inghels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 12:0

77e minuut.
Callaerts geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varga met de inworp. Daar is Balaşzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaşzadə geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luvarà is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 13:0

82e minuut.
Luvarà is nu in balbezit. Mazzini rent richting de bal. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Goessens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inghels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 14:0

86e minuut.
Midjam passt de bal zonder na te denken. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 15:0

87e minuut.
Smaele komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De Mul de bal onder controle te krijgen. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele geeft de bal voor. Inghels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Luvarà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luvarà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 24%, Thor Kokerij Chardeneux 76%.
dirkieboys - Thor Kokerij Chardeneux 16:0