Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Benchwarmers KFC Vladivorstock
MN Blitz 5 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 16.9
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Frais geeft de bal voor. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev verovert de bal door een tackle van achteren. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. Henderyckx probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 1:0

2e minuut.
Vanacker speelt de bal door. Driessche probeert naar een medespeler te passen. Verhasselt is nu in balbezit. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Havutçu probeert naar een medespeler te passen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogi met de inworp. Verhasselt rent richting de bal. Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 2:0

10e minuut.
Verhasselt rent richting de bal. İnce onderschept slim de pass. Mijal met een sublieme pass. Daar is Nazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 3:0

12e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal speelt de bal door. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Haerbos geeft een hoge lob. Inworp. Havutçu met de inworp. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Moldakaraev geeft een hoge lob. Daar is Bourbiaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kiekens de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Frais geeft een lange en hoge pass. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Buck met een harde bal richting middenveld. Frais kopt de bal weg. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal geeft een hoge lob. Nazăr controleert de bal met de borst. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nazăr speelt de bal door. Daar is Moldakaraev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev schiet op doel. Kiekens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
İnce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brogi met een sublieme pass. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moldakaraev heeft problemen om de bal te vangen. Moldakaraev met een sublieme pass. Nazăr rent richting de bal. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 4:0

34e minuut.
İnce kopt de bal weg. Daar is Koopmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev verovert de bal door een tackle van achteren. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een hoge lob. Groń geeft een hoge lob. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Henderyckx geeft een lange en hoge pass. Brogi kopt de bal weg. Nazăr probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 5:0

42e minuut.
Frais onderschept slim de pass. Frais geeft de bal voor. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Buck probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kiekens verovert de bal door een tackle van achteren. Moldakaraev rent richting de bal. Kiekens verovert de bal door een tackle van achteren. Nazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Nazăr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 15%, KFC Vladivorstock 85%.
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 5:0

47e minuut.
Havutçu met de inworp. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal met de wreef. Brogi rent richting de bal. Brogi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev passt de bal met de wreef. Kiekens is nu in balbezit. Nazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 6:0

53e minuut.
Nazăr is nu in balbezit. Nazăr geeft een lange en hoge pass. Havutçu kopt de bal weg. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Frais bereikt de bal nog maar net als eerste. Frais speelt de bal door. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bourbiaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr met een sublieme pass. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 7:0

62e minuut.
Brogi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamiazzo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kiekens geeft de bal voor. Inworp. Havutçu met de inworp. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havutçu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
İnce is nu in balbezit. İnce passt de bal met de wreef. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tamiazzo kopt de bal weg. Nazăr rent richting de bal. Nazăr passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Havutçu speelt de bal door. Frais probeert naar een medespeler te passen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Buck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 8:0

70e minuut.
Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev passt de bal zonder na te denken. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Verhasselt kopt de bal weg. Frais speelt de bal door. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Frais met een sublieme pass. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nazăr de bal. Nazăr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Monsaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsaraz geeft de bal voor. Haerbos kopt de bal weg. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Verhasselt geeft een hoge lob. Dagić is nu in balbezit. Dagić passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap. Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 9:0

88e minuut.
Verhasselt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tamiazzo met de inworp. Klungelig pakt Nazăr de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 9%, KFC Vladivorstock 91%.
The Benchwarmers - KFC Vladivorstock 10:0