Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiener Sportclub SV Rapid Wien 1899
TOP Win Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


15e minuut.
Grgeč verovert de bal door een tackle van achteren. Grgeč speelt de bal door. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu haalt uit met een fantastische trap. Johlermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 1:0

22e minuut.
Terlizzi is nu in balbezit. Terlizzi probeert naar een medespeler te passen. Grgeč met een sublieme pass. Ionescu rent richting de bal. Ionescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 2:0

23e minuut.
Meller probeert naar een medespeler te passen. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dittberner rent richting de bal. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago geeft de bal voor. Ionescu rent richting de bal. Ionescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 3:0

26e minuut.
Tandler heeft problemen om de bal te vangen. Tandler speelt de bal door. Meller is nu in balbezit. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 4:0

28e minuut.
Meller bereikt de bal nog maar net als eerste. Erović verovert de bal door een tackle van achteren. Erović geeft de bal voor. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Erović geeft een lange en hoge pass. Ionescu rent richting de bal. Ionescu draait met de bal, schiet en ... Dittberner probeert wanhopig de bal te grijpen. Dötter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 36%, Rapid Wien 1899 64%.
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 5:0

48e minuut.
Pitt rent richting de bal. Grgeč verovert de bal door een tackle van achteren. Grgeč geeft de bal voor. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu schiet op doel. Dittberner bokst de bal weg. Vanhakartano is nu in balbezit. Vanhakartano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 6:0

53e minuut.
Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft de bal voor. Vanhakartano kopt de bal weg. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu schiet op doel. Dittberner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dötter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terlizzi met een snelle inworp. Erović geeft een lange en hoge pass. Vanhakartano krijgt zijn hoofd ertegen. Dittberner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Weindl verovert de bal door een tackle van achteren. Weindl met een sublieme pass. Ionescu rent richting de bal. Ionescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Johlermann de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Terlizzi geeft een lange en hoge pass. Dittberner speelt de bal door. Grgeč kopt de bal weg. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grgeč met een sublieme pass. Klungelig pakt Vanhakartano de bal. Dittberner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanhakartano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vanhakartano neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanhakartano rent richting de bal. Vanhakartano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 7:0

78e minuut.
Erović heeft problemen om de bal te vangen. Erović geeft een lange en hoge pass. Ionescu rent richting de bal. Ionescu haalt uit met een fantastische trap. Dittberner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 8:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terlizzi met de inworp. Erović bereikt de bal nog maar net als eerste. Erović geeft de bal voor. Grgeč geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 19%, Rapid Wien 1899 81%.
Wiener Sportclub SV - Rapid Wien 1899 8:0