Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HC Haksler Austria Lustenau
reisi1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten average
excellent Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Posch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een hoge lob. Pataxó springt en kopt de bal. Pesendorfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 1:0

7e minuut.
Daar is Pataxó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glaser rent richting de bal. Glaser geeft de bal voor. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een hoge lob. Pesendorfer bokst de bal weg.

10e minuut.
Reinmayr rent richting de bal. Gretzky verovert de bal door een tackle van achteren. Gretzky geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pataxó de bal. Pataxó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polechoński neemt de hoekschop. Pesendorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 2:0

15e minuut.
Glaser schiet op doel. Frost kopt de bal weg. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Pataxó springt en kopt de bal. Pesendorfer bokst de bal weg. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 3:0

18e minuut.
Gewinner passt de bal in één keer door. Pataxó rent richting de bal. Frost legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pataxó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glaser neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pesendorfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Glaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 4:0

21e minuut.
Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzleithner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaser onderschept slim de pass. Glaser geeft een hoge lob. Pataxó maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pesendorfer probeert naar een medespeler te passen. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński geeft een hoge lob. Daar is Holzleithner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hanappi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frost de bal. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 5:0

25e minuut.
Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Gretzky probeert naar een medespeler te passen. Pataxó heeft problemen om de bal te vangen. Pataxó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Destinger geeft een hoge lob. Inworp. Zafertepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Posch is nu in balbezit. Polechoński verovert de bal door een tackle van achteren. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

37e minuut.
Polechoński kan de bal niet met de borst controleren. Posch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gretzky speelt de bal door. Pataxó rent richting de bal. Pataxó schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Glaser geeft de bal voor. Pałubicki rent richting de bal. Pałubicki met een sublieme pass. Daar is Pataxó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HC Haksler 14%, Austria Lustenau 86%.
HC Haksler - Austria Lustenau 5:0

48e minuut.
Pataxó rent richting de bal. Pesendorfer probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Pataxó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Polechoński kopt de bal weg. Klungelig pakt Frost de bal. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 6:0

51e minuut.
Pataxó speelt de bal door. Klungelig pakt Gretzky de bal. Gretzky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pataxó de bal. Pataxó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Destinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaser verovert de bal door een tackle van achteren. Glaser passt de bal zonder na te denken. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 7:0

64e minuut.
Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gretzky passt de bal met de wreef. Glaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaser passt de bal in één keer door. Pataxó rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 8:0

71e minuut.
Reinmayr is nu in balbezit. Glaser verovert de bal door een tackle van achteren. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polechoński neemt de hoekschop. Daar is Pataxó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pataxó schiet op doel. Pesendorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 9:0

74e minuut.
Rose speelt de bal door. Wutzel rent richting de bal. Pataxó verovert de bal door een tackle van achteren. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Pesendorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rose is nu in balbezit. Hanappi geeft een lange en hoge pass. Gretzky met een sublieme pass. Pataxó heeft problemen om de bal te vangen. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Pesendorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Zafertepe kopt de bal weg. Glaser rent richting de bal. Pataxó rent richting de bal. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Pesendorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - Austria Lustenau 10:0

87e minuut.
Untier kan de bal niet met de borst controleren. Untier passt de bal met de wreef. Gretzky speelt de bal door. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Polechoński kopt de bal weg. Destinger kan de bal niet met de borst controleren. Gretzky speelt de bal door. Pataxó rent richting de bal. Pataxó schiet op doel. Pesendorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Glaser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaser verovert de bal door een tackle van achteren. Glaser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HC Haksler 8%, Austria Lustenau 92%.
HC Haksler - Austria Lustenau 10:0