Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Babykracher Kledering United
Plan B Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.1 gemiddelde waardering 22.3
solide Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Bierfroh speelt de bal door. Betz is nu in balbezit. Betz passt de bal zonder na te denken. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Jussel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 1:0

4e minuut.
Grissemann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Streller de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navratil neemt de hoekschop. Betz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil geeft een hoge lob. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Jussel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Seibringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauer controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navratil. Navratil krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schönbass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petterson is nu in balbezit. Petterson draait met de bal, schiet en ... Streller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navratil neemt de hoekschop. Jussel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger schiet op doel. Jussel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 2:0

22e minuut.
Bierfroh rent richting de bal. Bierfroh passt de bal zonder na te denken. Schwarzberger is nu in balbezit. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 3:0

24e minuut.
Bodak is nu in balbezit. Bodak geeft een lange en hoge pass. Gumpinger kan de bal niet met de borst controleren. Petterson rent richting de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Schönbass bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönbass passt de bal met de wreef. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Streller de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Petterson kopt de bal weg. Daar is Streller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Jussel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 4:0

29e minuut.
Streller geeft een hoge lob. Bodak is nu in balbezit. Bodak met een sublieme pass. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann haalt uit met een fantastische trap. Jussel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kuffer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grobsteiner komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bierfroh probeert naar een medespeler te passen. Betz heeft problemen om de bal te vangen. Betz speelt de bal door. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ... Jussel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 5:0

36e minuut.
Grissemann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petterson de bal. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 6:0

44e minuut.
Schönbass probeert naar een medespeler te passen. Wollmann is nu in balbezit. Wollmann passt de bal zonder na te denken. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 10%, Kledering United 90%.
FC Babykracher - Kledering United 6:0

47e minuut.
Betz met een sublieme pass. Bierfroh met een sublieme pass. Navratil probeert naar een medespeler te passen. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson probeert naar een medespeler te passen. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Jussel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Seibringer geeft een hoge lob. Inworp. Navratil met de inworp. Grissemann rent richting de bal. Grissemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Schönbass rent richting de bal. Betz geeft een hoge lob. Streller kopt de bal weg. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Navratil met een sublieme pass. Schwarzberger is nu in balbezit. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 7:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schönbass met een snelle inworp. Wollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollmann geeft een lange en hoge pass. Schwarzberger springt en kopt de bal. Jussel bokst de bal weg. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 8:0

60e minuut.
Niederreiter komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rau probeert de bal aan de voet te houden. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh passt de bal met de wreef. Schwarzberger heeft problemen om de bal te vangen. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 9:0

64e minuut.
Seibringer geeft een hoge lob. Galastro speelt de bal door. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann draait met de bal, schiet en ... Daar is Gumpinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jussel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weinberger komt het veld opgelopen. Schlingel komt het veld opgelopen. Hasenbichler komt het veld opgelopen. Rosner komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grissemann is nu in balbezit. Navratil geeft een hoge lob. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 10:0

79e minuut.
Streller kopt de bal weg. Weinberger is nu in balbezit. Weinberger passt de bal in één keer door. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Weinberger speelt de bal door. Schlingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosner is nu in balbezit. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Wollmann geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler krijgt zijn hoofd ertegen. Streller heeft problemen om de bal te vangen. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Kledering United 11:0

84e minuut.
Gumpinger trapt de bal weg van het doel. Rau kopt de bal weg. Navratil probeert naar een medespeler te passen. Grissemann rent richting de bal. Grissemann met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jussel met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navratil met de inworp. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guggenbichler is nu in balbezit. Schönbass onderschept slim de pass. Schönbass geeft de bal voor. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 10%, Kledering United 90%.
FC Babykracher - Kledering United 11:0