Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Austla Rähnid Kuldsed Tornaadod
4-1-2-3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausmaa maakt een afschuwelijke overtreding. Arce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Märtin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jürgens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 1:0

11e minuut.
Tiidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidus geeft een lange en hoge pass. Metsanurm heeft problemen om de bal te vangen. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Saarma geeft de bal voor. Siimenson heeft problemen om de bal te vangen. Siimenson passt de bal met de wreef. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel. Jürgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Arce is nu in balbezit. Märtin rent richting de bal. Rumm begaat een overtreding. Märtin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Märtin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Märtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaste begaat een overtreding. Ojaste krijgt een gele kaart. Märtin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Märtin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arce krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Märtin rent richting de bal. Sammelselg verovert de bal door een tackle van achteren. Arce rent richting de bal. Märtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tahk geeft een hoge lob. Sammelselg probeert de bal met de borst te controleren. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 2:0

26e minuut.
Kuresoo probeert naar een medespeler te passen. Ojaveer heeft problemen om de bal te vangen. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ausmaa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tiidus geeft een hoge lob. Jaagusoo kopt de bal weg. Rumm heeft problemen om de bal te vangen. Märtin rent richting de bal. Märtin draait met de bal, schiet en ... Jürgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Arce is nu in balbezit. Märtin rent richting de bal. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap. Sammelselg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 3:0

35e minuut.
Sikmann probeert naar een medespeler te passen. Märtin rent richting de bal. Märtin passt de bal in één keer door. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Märtin schiet op doel. Sammelselg probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tahk zal de hoekschop nemen. Märtin maakt een snoekduik en kopt de bal. Jürgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ausmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtin is nu in balbezit. Arce is nu in balbezit. Märtin is nu in balbezit. Märtin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 36%, Kuldsed Tornaadod 64%.
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 3:0

48e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausmaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arce raakt geblesseerd tijdens het duel. Märtin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 4:0

50e minuut.
Põhi met een sublieme pass. Daar is Siimenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siimenson speelt de bal door. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Saarma verovert de bal door een tackle van achteren. Saarma passt de bal in één keer door. Daar is Sammelselg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siimenson rent richting de bal. Siimenson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lind geeft een lange en hoge pass. Daar is Märtin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märtin probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 5:0

64e minuut.
Kuresoo speelt de bal door. Daar is Ojaveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Märtin de bal onder controle te krijgen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sammelselg. Arce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arce neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tiidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidus geeft een lange en hoge pass. Märtin is nu in balbezit. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tiidus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Märtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ojaste zijn tegenspeler op de grond. Märtin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Märtin kan niet meer verder spelen. Reinkort komt het veld opgelopen. Tiidus met een snel genomen vrije trap. Arce krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 6:0

77e minuut.
Ausmaa geeft de bal voor. Inworp. Tiidus met de inworp. Reinkort bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinkort draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Arce de bal. Arce geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rumm de bal. Reinkort rent richting de bal. Reinkort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 7:0

83e minuut.
Tahk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siimenson geeft een hoge lob. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinkort rent richting de bal. Reinkort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jaagusoo met een snelle inworp. Siimenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Siimenson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arce de bal. Arce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Põhi met de inworp. Ojaveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaveer geeft een hoge lob. Paavel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 41%, Kuldsed Tornaadod 59%.
FC Austla Rähnid - Kuldsed Tornaadod 7:0