Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tondi Red FC Tykk
4-1-3-2 Tactiek Lets Gooo
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 34.2
goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Pikkur speelt de bal door. Leetmaa is nu in balbezit. Leetmaa passt de bal met de wreef. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pikkur geeft een hoge lob. Daar is Eenma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leetmaa is nu in balbezit. Eenma is nu in balbezit. Eenma draait met de bal, schiet en ... Talv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Eenma rent richting de bal. Eenma geeft een lange en hoge pass. Reinsalu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 1:0

9e minuut.
Herédi heeft problemen om de bal te vangen. Herédi met een sublieme pass. Milo rent richting de bal. Eenma verovert de bal door een tackle van achteren. Eenma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Milo heeft problemen om de bal te vangen. Aigru bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru probeert naar een medespeler te passen. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel. Talv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reinsalu is nu in balbezit. Pikkur onderschept slim de pass. Pikkur passt de bal in één keer door. Eenma heeft problemen om de bal te vangen. Eenma haalt uit met een fantastische trap. Talv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pikkur is nu in balbezit. Pikkur geeft een hoge lob. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma draait met de bal, schiet en ... Talv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 2:0

26e minuut.
Beltrama onderschept slim de pass. Beltrama met een sublieme pass. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma schiet op doel. Talv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 3:0

32e minuut.
Aigru passt de bal met de wreef. Pikkur speelt de bal door. Eenma is nu in balbezit. Eenma draait met de bal, schiet en ... Talv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 4:0

38e minuut.
Pikkur geeft een lange en hoge pass. Eenma maakt een snoekduik en kopt de bal. Talv werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Leetmaa rent richting de bal. Leetmaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 5:0

39e minuut.
Vercruysse rent richting de bal. Vercruysse geeft de bal voor. Vintilă is nu in balbezit. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski haalt uit met een fantastische trap. Amorim bokst de bal weg.

40e minuut.
Congera geeft een hoge lob. Beltrama rent richting de bal. Beltrama geeft een hoge lob. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kartau geeft een lange en hoge pass. Pikkur probeert de bal met de borst te controleren. Pikkur speelt de bal door. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Talv trapt de bal weg van het doel. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkur probeert naar een medespeler te passen. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tondi Red 32%, FC Tykk 68%.
FC Tondi Red - FC Tykk 5:0

49e minuut.
Očko geeft een lange en hoge pass. Beltrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Leet begaat een overtreding. Beltrama raakt geblesseerd tijdens het duel. Beltrama komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Panteleev geeft de bal voor. Klungelig pakt Očko de bal. Očko probeert naar een medespeler te passen. Eenma rent richting de bal. Eenma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Milo de bal. Pikkur rent richting de bal. Pikkur met een sublieme pass. Eenma rent richting de bal. Eenma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Reinsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinsalu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Očko de bal onder controle te krijgen. Panteleev rent richting de bal. Panteleev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Beltrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikkur is nu in balbezit. Pikkur geeft een lange en hoge pass. Daar is Leetmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kartau speelt de bal door. Pikkur rent richting de bal. Pikkur speelt de bal door. Eenma is nu in balbezit. Eenma schiet op doel. Talv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Pikkur de bal. Pikkur geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiivit de bal. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vintilă verovert de bal door een tackle van achteren. Pikkur met een sublieme pass. Aigru speelt de bal door. Eenma is nu in balbezit. Eenma draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Talv speelt de bal door. Beltrama rent richting de bal. Beltrama passt de bal zonder na te denken. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 6:0

84e minuut.
Aigru rent richting de bal. Aigru passt de bal met de wreef. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma schiet op doel. Talv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC Tykk 7:0

87e minuut.
Dafu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiivit de bal. Eenma rent richting de bal. Eenma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tondi Red 28%, FC Tykk 72%.
FC Tondi Red - FC Tykk 7:0