Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAYERN 025 Dodger 08
2L84D8 Tactiek non-sense
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.7 gemiddelde waardering 62.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Šparović probeert naar een medespeler te passen. Ćustić is nu in balbezit. Ćustić passt de bal in één keer door. Panj rent richting de bal. Panj geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Falang met een sublieme pass. Pozobom rent richting de bal. Pozobom passt de bal met de wreef. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zelaya geeft een hoge lob. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu geeft een hoge lob. Hoài Trung krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Valk is nu in balbezit. Valk passt de bal in één keer door. Falang rent richting de bal. Falang geeft de bal voor. Redondi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Panj de bal. Panj met een sublieme pass. Ćustić speelt de bal door. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom geeft een lange en hoge pass. Taškić kopt de bal weg. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić geeft een hoge lob. Kuprusevičius rent richting de bal. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kuprusevičius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panj met een snelle inworp. Kisa geeft een hoge lob. Grzonkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kuprusevičius rent richting de bal. Ćustić onderschept slim de pass. Ćustić speelt de bal door. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kuprusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Panj verovert de bal door een tackle van achteren. Panj speelt de bal door. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel. Pudłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ghigliani de bal. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Dodger 08 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 40%, Dodger 08 60%.
BAYERN 025 - Dodger 08 1:0

49e minuut.
Kisa met een sublieme pass. Pérez Peña rent richting de bal. Redondi begaat een overtreding. Redondi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Šparović met een snelle inworp. Ćustić rent richting de bal. Ćustić geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pozobom met een sublieme pass. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kisa. Hoài Trung raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoài Trung kan niet meer verder spelen. Duménigo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kuprusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vishnevskij de bal. Panj rent richting de bal. Panj passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vishnevskij is nu in balbezit. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Dodger 08 2:0

60e minuut.
Gau komt het veld opgelopen. Pechincha komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal in één keer door. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Pozobom probeert naar een medespeler te passen. Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pérez Peña is nu in balbezit. Pérez Peña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duménigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falang geeft een lange en hoge pass. Husøy bokst de bal weg. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - Dodger 08 2:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ćustić de bal onder controle te krijgen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panj verovert de bal door een tackle van achteren. Panj geeft de bal voor. Grzonkowski springt en kopt de bal. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Panj met een snelle inworp. Kisa geeft de bal voor. Ghigliani heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Grzonkowski passt de bal in één keer door. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski begaat een overtreding. Kurpiewski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gau rent richting de bal. Šparović onderschept slim de pass. Šparović speelt de bal door. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 43%, Dodger 08 57%.
BAYERN 025 - Dodger 08 2:1