Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beepool Nk Mladina
ludilo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 22.3
wonderbaarlijk Schieten slecht
solide Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Vrede onderschept slim de pass. Vrede met een sublieme pass. Pleavă rent richting de bal. Pleavă schiet op doel. Cvrlje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 1:0

3e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Beatović rent richting de bal. González Gómez begaat een overtreding. González Gómez krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hentenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Hentenaar geeft een hoge lob. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ... Cvrlje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 2:0

7e minuut.
Ivanda rent richting de bal. Hentenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Hentenaar passt de bal met de wreef. Vrede is nu in balbezit. Vrede haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cvrlje maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Pleavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleavă schiet op doel. Cvrlje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 3:0

8e minuut.
Ušković rent richting de bal. Ušković passt de bal in één keer door. Cvrlje is nu in balbezit. Vrede onderschept slim de pass. Vrede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 4:0

9e minuut.
González Gómez met een sublieme pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel speelt de bal door. Klungelig pakt Pleavă de bal. Pleavă schiet op doel. Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hentenaar rent richting de bal. Hentenaar geeft een hoge lob. Daar is Misita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 5:0

14e minuut.
Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Misita controleert de bal met de borst. Vrede is nu in balbezit. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Cvrlje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 6:0

16e minuut.
Hentenaar is nu in balbezit. Hentenaar geeft een hoge lob. Dučić rent richting de bal. Vrede onderschept slim de pass. Vrede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Hentenaar kopt de bal weg. Pleva speelt de bal door. Klungelig pakt Pleavă de bal. Pleavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 7:0

22e minuut.
Perić is nu in balbezit. Vrede verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel. Cvrlje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 8:0

24e minuut.
González Gómez is nu in balbezit. González Gómez geeft een hoge lob. Daar is Pleva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Karcı onderschept slim de pass. Karcı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Misita de bal. Vrede is nu in balbezit. Vrede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı geeft de bal voor. Vrede kopt de bal weg. Klungelig pakt Pleavă de bal. Pleavă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 9:0

31e minuut.
Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel met een sublieme pass. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Misita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 10:0

32e minuut.
Pleva passt de bal in één keer door. Vrede heeft problemen om de bal te vangen. Vrede speelt de bal door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. González Gómez neemt de hoekschop. Daar is Vragović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Cvrlje bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 11:0

35e minuut.
Inworp. González Gómez met een snelle inworp. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft de bal voor. Pleavă springt en kopt de bal. Cvrlje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vragović de bal. Ivanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede verovert de bal door een tackle van achteren. Vrede schiet op doel. Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ušković de bal. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă haalt uit met een fantastische trap. Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pleavă is nu in balbezit. Pleavă geeft de bal voor. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ... Cvrlje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 12:0

43e minuut.
Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Inworp. González Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft een hoge lob. Cvrlje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beepool 12%, Nk Mladina 88%.
Beepool - Nk Mladina 13:0

47e minuut.
González Gómez is nu in balbezit. González Gómez passt de bal met de wreef. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel. Vragović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
González Gómez speelt de bal door. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede passt de bal in één keer door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 14:0

50e minuut.
Pleva is nu in balbezit. Pleva geeft de bal voor. Klungelig pakt Vrede de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Cvrlje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 15:0

51e minuut.
Ivanda rent richting de bal. Pleavă onderschept slim de pass. Pleavă passt de bal in één keer door. Vrede rent richting de bal. Vrede haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Van Rijkom kopt de bal weg. González Gómez heeft problemen om de bal te vangen. González Gómez geeft de bal voor. Vrede maakt een snoekduik en kopt de bal. Cvrlje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 16:0

57e minuut.
Daar is Vrede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misita is nu in balbezit. Misita passt de bal met de wreef. Esquivel met een sublieme pass. González Gómez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Misita trapt de bal weg van het doel. Hentenaar kopt de bal weg. Daar is Perić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 17:0

60e minuut.
Pleva rent richting de bal. Pleva geeft de bal voor. Ušković probeert de bal aan de voet te houden. Pleavă rent richting de bal. Pleavă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 18:0

68e minuut.
González Gómez speelt de bal door. Klungelig pakt Pleavă de bal. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede schiet op doel. Cvrlje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 19:0

71e minuut.
Klungelig pakt Vrede de bal. Vrede geeft een lange en hoge pass. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva geeft een hoge lob. Vrede springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pleavă springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 20:0

77e minuut.
Ivanda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hentenaar. Ivanda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vragović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Karcı met een snelle inworp. Pleva rent richting de bal. Pleva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hentenaar rent richting de bal. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva geeft een lange en hoge pass. González Gómez is nu in balbezit. González Gómez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Cvrlje trapt de bal weg. González Gómez kopt de bal weg. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 21:0

81e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Esquivel passt de bal in één keer door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel. Cvrlje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 22:0

83e minuut.
Pleavă kopt de bal weg. Daar is Dučić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel onderschept slim de pass. Vrede is nu in balbezit. Vrede draait met de bal, schiet en ... Cvrlje bokst de bal weg. Paal! Pleavă rent richting de bal. Pleavă schiet op doel. Cvrlje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 23:0

86e minuut.
Andrijević is nu in balbezit. Pitter verovert de bal door een tackle van achteren. Pitter met een sublieme pass. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vrede rent richting de bal. Vrede draait met de bal, schiet en ... Cvrlje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 24:0

88e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă speelt de bal door. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede schiet op doel. Cvrlje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 25:0

90e minuut.
González Gómez passt de bal zonder na te denken. Van Rijkom geeft een hoge lob. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede haalt uit met een fantastische trap. Cvrlje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beepool - Nk Mladina 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beepool 18%, Nk Mladina 82%.
Beepool - Nk Mladina 26:0