Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veli Vrh United ZG80
ono drugo desno Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 24.7
outstanding Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Kostrec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andrić de bal. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Glomazić speelt de bal door. Nakićen is nu in balbezit. Nakićen met een sublieme pass. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pravica zal de hoekschop nemen. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vuksanović ... Strafschop! Andrić raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 1:0

15e minuut.
Andrić rent richting de bal. Andrić geeft een hoge lob. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 2:0

20e minuut.
Cvek speelt de bal door. Čičak rent richting de bal. Čičak geeft een hoge lob. Bručić is nu in balbezit. Bručić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić passt de bal met de wreef. Bručić rent richting de bal. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Stažnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vrban bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrban geeft een lange en hoge pass. Andrić kopt de bal weg. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ... Stažnik bokst de bal weg. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap. Stažnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Stažnik trapt de bal weg van het doel. Pravica kopt de bal weg. Klungelig pakt Janić de bal. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Stažnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Nakićen rent richting de bal. Nakićen passt de bal zonder na te denken. Janić rent richting de bal. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 3:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stažnik trapt de bal weg. Glomazić met een sublieme pass. Klungelig pakt Pravica de bal. Pravica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bručić kopt de bal weg. Skejić heeft problemen om de bal te vangen. Andrić rent richting de bal. Andrić schiet op doel. Stažnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 4:0

41e minuut.
Kalabrić speelt de bal door. Cvek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvek passt de bal met de wreef. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veli Vrh United 27%, ZG80 73%.
Veli Vrh United - ZG80 4:0

52e minuut.
Skejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić met een sublieme pass. Klungelig pakt Andrić de bal. Andrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Glomazić geeft een hoge lob. Bručić kopt de bal weg. Andrić heeft problemen om de bal te vangen. Andrić schiet op doel. Stažnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 5:0

58e minuut.
Valerjev speelt de bal door. Nakićen probeert naar een medespeler te passen. Andrić is nu in balbezit. Andrić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skejić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Janić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šimunović komt het veld opgelopen. Nakićen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stažnik bokst de bal weg. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 6:0

62e minuut.
Cvek probeert naar een medespeler te passen. Friščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakula probeert naar een medespeler te passen. Bručić rent richting de bal. Bručić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Andrić is nu in balbezit. Andrić passt de bal zonder na te denken. Šimunović rent richting de bal. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vuksanović kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakićen met een snelle inworp. Klungelig pakt Glomazić de bal. Glomazić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurili de bal onder controle te krijgen. Nakićen geeft de bal voor. Šimunović kopt de bal weg. Valerjev rent richting de bal. Valerjev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bručić springt en kopt de bal. Paal!

74e minuut.
Nakićen is nu in balbezit. Nakićen geeft een hoge lob. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić schiet op doel. Stažnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 7:0

83e minuut.
Nakićen rent richting de bal. Nakićen met een sublieme pass. Andrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 8:0

89e minuut.
Kolar geeft een hoge lob. Bručić met een sublieme pass. Pravica rent richting de bal. Pravica schiet op doel. Stažnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - ZG80 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veli Vrh United 19%, ZG80 81%.
Veli Vrh United - ZG80 9:0