Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Likos FC-Strah
D5 Tactiek 541
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 30.9
formidabel Schieten matig
solide Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wierzchowski de bal onder controle te krijgen. Ivaldi geeft een lange en hoge pass. Altuhov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wierzchowski geeft de bal voor. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko geeft de bal voor. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 1:0

12e minuut.
Škegro rent richting de bal. Garić met een sublieme pass. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov haalt uit met een fantastische trap. Beštić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 2:0

13e minuut.
Cukrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kalovčić is nu in balbezit. Altuhov onderschept slim de pass. Altuhov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Garić onderschept slim de pass. Garić met een sublieme pass. Ivaldi speelt de bal door. Klungelig pakt Altuhov de bal. Altuhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vulturescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulturescu speelt de bal door. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel. Beštić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 3:0

20e minuut.
Kalovčić rent richting de bal. Altuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Altuhov probeert naar een medespeler te passen. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vulturescu geeft de bal voor. Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov onderschept slim de pass. Altuhov geeft een lange en hoge pass. Škegro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beštić speelt de bal door. Leczkowski kopt de bal weg. Vulturescu rent richting de bal. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beštić met een sublieme pass. Leczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cukrov de bal. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ivaldi is nu in balbezit. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi speelt de bal door. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Zagorčić de bal. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov passt de bal zonder na te denken. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro is nu in balbezit. Cukrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro onderschept slim de pass. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Garić geeft een lange en hoge pass. van Oostrum rent richting de bal. van Oostrum geeft een hoge lob. Altuhov heeft problemen om de bal te vangen. Altuhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cukrov speelt de bal door. Vulturescu met een sublieme pass. Škegro is nu in balbezit. Altuhov is nu in balbezit. Altuhov haalt uit met een fantastische trap. Beštić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 17%, FC-Strah 83%.
Likos - FC-Strah 4:0

47e minuut.
Guina geeft de bal voor. Inworp. Vulturescu met de inworp. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel. Beštić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 5:0

49e minuut.
Leczkowski speelt de bal door. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro geeft de bal voor. Altuhov heeft problemen om de bal te vangen. Altuhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 6:0

50e minuut.
Guina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulturescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Beštić trapt de bal weg. Ivaldi kopt de bal weg. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Altuhov rent richting de bal. Altuhov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kõll is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Škegro. Kõll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cukrov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Škegro controleert de bal met de borst. Škegro passt de bal in één keer door. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 7:0

58e minuut.
Ufuker passt de bal in één keer door. Altuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzchowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wierzchowski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vulturescu rent richting de bal. Vulturescu passt de bal zonder na te denken. Škegro rent richting de bal. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Altuhov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 8:0

66e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Altuhov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Altuhov de bal. Altuhov schiet op doel. Beštić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Ivaldi met de inworp. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski geeft de bal voor. Škegro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

68e minuut.
Kõll geeft een lange en hoge pass. Ressacada kopt de bal weg. Klungelig pakt Škegro de bal. Škegro schiet op doel. Guina probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Uglešić heeft problemen om de bal te vangen. van Oostrum is nu in balbezit. van Oostrum met een sublieme pass. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Altuhov rent richting de bal. Altuhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 9:0

71e minuut.
Cukrov rent richting de bal. van Oostrum onderschept slim de pass. van Oostrum geeft een hoge lob. Altuhov kan de bal niet met de borst controleren. Altuhov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Vulturescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulturescu passt de bal met de wreef. van Oostrum geeft de bal voor. Altuhov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 10:0

75e minuut.
Zagorčić is nu in balbezit. Zagorčić speelt de bal door. Cukrov heeft problemen om de bal te vangen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Altuhov draait met de bal, schiet en ... Kalovčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivaldi zal de hoekschop nemen. Altuhov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Škegro passt de bal zonder na te denken. Wierzchowski rent richting de bal. Altuhov onderschept slim de pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vulturescu rent richting de bal. Vulturescu geeft een lange en hoge pass. Ivaldi heeft problemen om de bal te vangen. Altuhov rent richting de bal. Altuhov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Kõll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 11:0

85e minuut.
Beštić met een sublieme pass. van Oostrum kopt de bal weg. Daar is Altuhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC-Strah 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 19%, FC-Strah 81%.
Likos - FC-Strah 12:0