Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros FC Atlético Neiva
JJ 2D Champ Tactiek N_43w2
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 56.5
outstanding Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Sol onderschept slim de pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft een hoge lob. Cantillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kantor de bal onder controle te krijgen. Ávila speelt de bal door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Loiudice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. Colombatti controleert de bal met de borst. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 1:0

19e minuut.
Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle passt de bal met de wreef. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo haalt uit met een fantastische trap. Loiudice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 2:0

21e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal zonder na te denken. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo haalt uit met een fantastische trap. Loiudice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gómez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caminoli heeft problemen om de bal te vangen. Caminoli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 3:0

34e minuut.
Kantor passt de bal met de wreef. Noblet is nu in balbezit. Noblet passt de bal met de wreef. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 3:1

40e minuut.
Cederholm rent richting de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo onderschept slim de pass. Cantillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 4:1

41e minuut.
Sazalan geeft een hoge lob. Zuñiga is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Zuñiga onderschept slim de pass. Zuñiga draait met de bal, schiet en ... Loiudice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 29%, Atlético Neiva 71%.
Guerreros FC - Atlético Neiva 4:1

46e minuut.
Alt geeft een lange en hoge pass. Ávila speelt de bal door. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo haalt uit met een fantastische trap. Loiudice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 5:1

50e minuut.
Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga geeft een lange en hoge pass. Cantillo rent richting de bal. Cantillo schiet op doel. Loiudice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 6:1

66e minuut.
Sazalan speelt de bal door. Alt rent richting de bal. Alt geeft een lange en hoge pass. Cantillo rent richting de bal. Cantillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Macgregor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Torre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferrer geeft een hoge lob. Cantillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Loiudice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 7:1

75e minuut.
Caminoli passt de bal zonder na te denken. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo geeft de bal voor. de la Torre geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loiudice bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Atlético Neiva 8:1

88e minuut.
Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer met een sublieme pass. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo draait met de bal, schiet en ... Loiudice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 22%, Atlético Neiva 78%.
Guerreros FC - Atlético Neiva 8:1