Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Pingui FC
CALP3 Tactiek 352-1
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Esguerra speelt de bal door. Rolón speelt de bal door. Cubadda geeft een lange en hoge pass. Medellín rent richting de bal. Medellín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cubadda met een sublieme pass. Medellín heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendrie. Medellín raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubadda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Montesinos probeert naar een medespeler te passen. Cubadda probeert naar een medespeler te passen. Medellín rent richting de bal. Medellín haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Niemirka de bal. Szczygieł rent richting de bal. Szczygieł passt de bal in één keer door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodó is nu in balbezit. Bodó passt de bal in één keer door. Kubatek rent richting de bal. Kubatek draait met de bal, schiet en ... Modesto bokst de bal weg.

32e minuut.
Rolón rent richting de bal. Hendrie begaat een overtreding. Rolón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubadda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medellín springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Niemirka rent richting de bal. Rolón begaat een overtreding. Rolón krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cubadda geeft de bal voor. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos schiet op doel. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Pingui FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 41%, Pingui FC 59%.
Mangles FC - Pingui FC 1:0

47e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ader verovert de bal door een tackle van achteren. Esguerra is nu in balbezit. Esguerra probeert naar een medespeler te passen. Rolón heeft problemen om de bal te vangen. Rolón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Guarín verovert de bal door een tackle van achteren. Guarín probeert naar een medespeler te passen. Medellín is nu in balbezit. Medellín haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Esguerra de bal. Esguerra passt de bal in één keer door. Bodó bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemirka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemirka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cubadda geeft de bal voor. Herrera met een sublieme pass. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos geeft een lange en hoge pass. Medellín krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cubadda passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kubatek met een snelle inworp. Niemirka is nu in balbezit. Niemirka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Esguerra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zamudio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 42%, Pingui FC 58%.
Mangles FC - Pingui FC 1:0