Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports gono real
Att 2.1 Tactiek setenta hp
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 49.5
wonderbaarlijk Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal zonder na te denken. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Cotea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - gono real 1:0

10e minuut.
Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Lafranchi speelt de bal door. Măceşanu is nu in balbezit. Triviño rent richting de bal. Triviño geeft een hoge lob. Cotea bokst de bal weg. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - gono real 2:0

13e minuut.
Cavazza passt de bal zonder na te denken. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek rent richting de bal. Kolasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Rəsuloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Cavazza verovert de bal door een tackle van achteren. Cavazza met een sublieme pass. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Măceşanu is nu in balbezit. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño passt de bal met de wreef. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Salinas probeert naar een medespeler te passen. Ercin is nu in balbezit. Ercin met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Măceşanu speelt de bal door. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan passt de bal zonder na te denken. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka schiet op doel. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kolasa kan de bal niet met de borst controleren. Cofała speelt de bal door. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan geeft de bal voor. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hammel geeft de bal voor. Qutuz heeft problemen om de bal te vangen. Qutuz geeft de bal voor. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel. Rəsuloğlu bokst de bal weg.

45e minuut.
Aghassyan met de inworp. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas passt de bal met de wreef. Triviño is nu in balbezit. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Cotea bokst de bal weg. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurtyka zal de hoekschop nemen. Triviño springt en kopt de bal. Cotea bokst de bal weg.

45e minuut.
Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aghassyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 34%, gono real 66%.
Fazerg Sports - gono real 2:0

46e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Salinas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aghassyan de bal. Aghassyan passt de bal in één keer door. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dal Porto rent richting de bal. Qutuz onderschept slim de pass. Qutuz passt de bal in één keer door. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Rəsuloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Aghassyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Aghassyan de bal. Aghassyan passt de bal zonder na te denken. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel. Cotea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lafranchi onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - gono real 3:0

64e minuut.
Ercin geeft een hoge lob. Kolasa is nu in balbezit. Salinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolasa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Ivashenka onderschept slim de pass. Ivashenka passt de bal zonder na te denken. Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghassyan geeft de bal voor. Luna krijgt zijn hoofd ertegen. Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Ćuk komt het veld opgelopen. Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erten komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nemətov rent richting de bal. Nemətov geeft de bal voor. Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Dal Porto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - gono real 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 37%, gono real 63%.
Fazerg Sports - gono real 3:1