Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:28
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18536
FC Cassiopeia Osos Salvajes
Gamma Cass Tactiek ruuuu
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Noriega met een snelle inworp. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz passt de bal met de wreef. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr schiet op doel. Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancipe rent richting de bal. Mancipe speelt de bal door. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is de la Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki maakt een afschuwelijke overtreding. de la Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Noriega met een snel genomen vrije trap. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. Barbe bokst de bal weg.

23e minuut.
de la Cruz onderschept slim de pass. de la Cruz geeft de bal voor. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 1:0

27e minuut.
Biglieri is nu in balbezit. Lama onderschept slim de pass. Lama geeft een lange en hoge pass. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Napalony rent richting de bal. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Barbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 2:0

35e minuut.
Noriega passt de bal zonder na te denken. Navarrete is nu in balbezit. Charnock begaat een overtreding. Charnock krijgt een gele kaart. Navarrete wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mancipe met een snel genomen vrije trap. Brunmayr krijgt zijn hoofd ertegen. Barbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 3:0

41e minuut.
Charnock geeft een lange en hoge pass. Ngọc Anh probeert de bal aan de voet te houden. Lewera is nu in balbezit. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh schiet op doel. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Brunmayr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Cruz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 36%, Osos Salvajes 64%.
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 4:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Noriega de bal onder controle te krijgen. Lewera rent richting de bal. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap. Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 5:0

61e minuut.
de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz geeft de bal voor. Klungelig pakt Profiş de bal. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Napalony geeft een hoge lob. Noriega kopt de bal weg. Urrego rent richting de bal. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mancipe met een sublieme pass. Urrego is nu in balbezit. Urrego passt de bal met de wreef. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Brunmayr kopt de bal weg. Napalony heeft problemen om de bal te vangen. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 6:0

84e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap. Napalony probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Urrego kopt de bal weg. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera met een sublieme pass. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz geeft de bal voor. Barbe bokst de bal weg. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 33%, Osos Salvajes 67%.
FC Cassiopeia - Osos Salvajes 7:0