Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:28
  • Bekerwedstrijd: Calificación
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2861
Psicosis Paranoico Football Club Royals Ultimates FC
Regreso Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 17.3
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Huruk geeft de bal voor. Villavicencio met een sublieme pass. Huruk kopt de bal weg. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 1:0

5e minuut.
Kalinowski met de inworp. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski rent richting de bal. Kalinowski geeft de bal voor. Swayne maakt een snoekduik en kopt de bal. Villavicencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Lőwy probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 2:0

10e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ... Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 3:0

14e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne met een sublieme pass. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 4:0

18e minuut.
Degregori geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abugattás de bal. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 5:0

26e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huruk met een snelle inworp. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Abugattás bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne onderschept slim de pass. Swayne draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 6:0

30e minuut.
Granda geeft de bal voor. Huruk is nu in balbezit. Huruk speelt de bal door. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo met een sublieme pass. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. Lőwy kopt de bal weg. Daar is Ciurlizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swayne rent richting de bal. Swayne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Machuca kopt de bal weg. Huruk rent richting de bal. Huruk geeft een hoge lob. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Huruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Huruk passt de bal met de wreef. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 7:0

40e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Swayne is nu in balbezit. Swayne passt de bal zonder na te denken. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 8:0

45e minuut.
Calvo probeert de bal met de borst te controleren. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Swayne rent richting de bal. Swayne draait met de bal, schiet en ... Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psicosis Paranoico Football Club 20%, Royals Ultimates FC 80%.
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 9:0

47e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal zonder na te denken. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciurlizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swayne is nu in balbezit. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lőwy rent richting de bal. Swayne rent richting de bal. Calvo met een sublieme pass. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 10:0

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalinowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lőwy speelt de bal door. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Villavicencio met een harde bal richting middenveld. Calvo kopt de bal weg. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Degregori geeft een lange en hoge pass. Swayne is nu in balbezit. Swayne geeft een hoge lob. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 11:0

67e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra passt de bal zonder na te denken. Calvo speelt de bal door. Swayne rent richting de bal. Swayne draait met de bal, schiet en ... Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Villavicencio trapt de bal weg. Calvo geeft de bal voor. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 12:0

71e minuut.
Klungelig pakt Calvo de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lőwy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 13:0

72e minuut.
Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Lőwy rent richting de bal. Lőwy passt de bal zonder na te denken. Swayne is nu in balbezit. Swayne haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 14:0

76e minuut.
Klungelig pakt Machuca de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal met de wreef. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huruk verovert de bal door een tackle van achteren. Huruk geeft een hoge lob. Lőwy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 15:0

81e minuut.
Ciurlizza trapt de bal weg van het doel. Calvo kopt de bal weg. Daar is Granda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Villavicencio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 16:0

87e minuut.
Huruk verovert de bal door een tackle van achteren. Huruk heeft problemen om de bal te vangen. Huruk passt de bal met de wreef. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psicosis Paranoico Football Club 18%, Royals Ultimates FC 82%.
Psicosis Paranoico Football Club - Royals Ultimates FC 17:0