Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 21:28
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: falomo fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1496
falomo fc Fehintola Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Agbim probeert naar een medespeler te passen. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara passt de bal met de wreef. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap. Ayeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Idahor rent richting de bal. Layeni onderschept slim de pass. Ogbuke begaat een overtreding. Layeni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Layeni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ogunbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Igbinadolor kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
falomo fc - Fehintola Fc 0:1

29e minuut.
Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba onderschept slim de pass. Baba probeert naar een medespeler te passen. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor schiet op doel. Ogunbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Stephen rent richting de bal. Stephen probeert naar een medespeler te passen. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falomo fc 55%, Fehintola Fc 45%.
falomo fc - Fehintola Fc 0:1

47e minuut.
Idahor speelt de bal door. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen passt de bal zonder na te denken. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara draait met de bal, schiet en ... Ayeni bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obiekwu zal de hoekschop nemen. Bankole kopt de bal weg. Ogbuke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moneke rent richting de bal. Moneke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falomo fc 40%, Fehintola Fc 60%.
falomo fc - Fehintola Fc 0:1