Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:29
  • Bekerwedstrijd: Baraž
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 63043
GoyaNS ЗЕЛЕНГОРА 1945
4312rw Tactiek САМБА 3
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
71.6 gemiddelde waardering 66.1
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Drljević geeft een hoge lob. Zan rent richting de bal. Sommerlund maakt een afschuwelijke overtreding. Sommerlund krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Cand├îla heeft problemen om de bal te vangen. Knez is nu in balbezit. Knez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Álvarez Iglesias de bal. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... Getoshi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Vanmaele controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sommerlund probeert naar een medespeler te passen. Marshall probeert de bal aan de voet te houden. Boglio is nu in balbezit. Zan onderschept slim de pass. Zan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Vučelja heeft problemen om de bal te vangen. Vučelja geeft een lange en hoge pass. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Getoshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:0

17e minuut.
Knez met de inworp. Krstonošić rent richting de bal. Krstonošić geeft een hoge lob. Álvarez Iglesias springt en kopt de bal. Getoshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez passt de bal zonder na te denken. Krstonošić is nu in balbezit. Krstonošić geeft de bal voor. Berendoncks springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

27e minuut.
Krstonošić is nu in balbezit. Krstonošić geeft de bal voor. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... Getoshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0

33e minuut.
Zan is nu in balbezit. Krstonošić probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 4:0

37e minuut.
Lagrini geeft de bal voor. Balint rent richting de bal. Balint geeft een lange en hoge pass. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Andresen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krstonošić speelt de bal door. Vučelja probeert naar een medespeler te passen. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap. Getoshi bokst de bal weg.

42e minuut.
Cand├îla met de inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević met een sublieme pass. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan schiet op doel. Călin bokst de bal weg.

45e minuut.
Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 34%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 66%.
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 5:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jager komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Boglio onderschept slim de pass. Drljević verovert de bal door een tackle van achteren. Drljević passt de bal zonder na te denken. Zan rent richting de bal. Zan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Vanmaele verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jager zal de hoekschop nemen. Berendoncks maakt een snoekduik en kopt de bal. Getoshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 6:0

66e minuut.
Krstonošić passt de bal zonder na te denken. Knez is nu in balbezit. Knez passt de bal zonder na te denken. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen passt de bal in één keer door. Getoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Knez met een sublieme pass. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Balint begaat een overtreding. Álvarez Iglesias wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Perheentupa probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommerlund begaat een overtreding. Sommerlund krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Balint passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot speelt de bal door. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Maitland-Niles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljević is nu in balbezit. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles begaat een overtreding. Jager is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jager zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Knez kopt de bal weg. Krstonošić geeft een hoge lob. Berendoncks springt en kopt de bal. Getoshi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 40%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 60%.
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 6:0