Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrid Cats Honest Hornets
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Evins geeft de bal voor. Caffell is nu in balbezit. Met opzet legt Hilshop zijn tegenspeler op de grond. Hilshop krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hill kopt de bal weg. Foight heeft problemen om de bal te vangen. Foight met een sublieme pass. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Evins rent richting de bal. Evins geeft een lange en hoge pass. Caffell rent richting de bal. Caffell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dean geeft de bal voor. Isaacson rent richting de bal. Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Knott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Honest Hornets 0:1

43e minuut.
Chamberlain rent richting de bal. Isaacson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain verovert de bal door een tackle van achteren. Chamberlain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Honest Hornets 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrid Cats 38%, Honest Hornets 62%.
Horrid Cats - Honest Hornets 0:2

67e minuut.
Hilshop bereikt de bal nog maar net als eerste. Meredith verovert de bal door een tackle van achteren. Meredith geeft een hoge lob. Jeremy is nu in balbezit. Jeremy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Evins zal de hoekschop nemen. Jeremy is nu in balbezit. Jeremy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Honest Hornets 1:2

87e minuut.
Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes geeft een lange en hoge pass. Hill met een sublieme pass. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrid Cats - Honest Hornets 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrid Cats 49%, Honest Hornets 51%.
Horrid Cats - Honest Hornets 1:3