Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immoral Suns Majestic Runners
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards rent richting de bal. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Majestic Runners 1:0

9e minuut.
Crates rent richting de bal. Crates geeft de bal voor. Niedzwiedzki is nu in balbezit. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Phipps geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swarbrick met een snelle inworp. Tate heeft problemen om de bal te vangen. Tate geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dole is nu in balbezit. Dole probeert naar een medespeler te passen. Crates speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. Tadaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crates neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Van Den Hauwe probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins passt de bal met de wreef. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Swarbrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richards rent richting de bal. Dawkins begaat een overtreding. Richards is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedzwiedzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mounty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bodin geeft een lange en hoge pass. Tadaldi is nu in balbezit. Farmer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farmer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 58%, Majestic Runners 42%.
Immoral Suns - Majestic Runners 1:0

61e minuut.
Swarbrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Leah bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarbrick begaat een overtreding. Leah raakt geblesseerd tijdens het duel. Reynolds met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Joins heeft problemen om de bal te vangen. Reynolds rent richting de bal. Met opzet legt Richards zijn tegenspeler op de grond. Richards krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Van Den Hauwe kopt de bal weg. Bodin is nu in balbezit. Bodin met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 46%, Majestic Runners 54%.
Immoral Suns - Majestic Runners 1:0