Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breathtaking Hammers Celebrated Badgers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Freestone met een sublieme pass. Smart is nu in balbezit. Ruscoe is nu in balbezit. Freestone bereikt de bal nog maar net als eerste. Freestone draait met de bal, schiet en ... Dowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Pincott geeft de bal voor. Inworp. Blakemore met een snelle inworp. Freestone rent richting de bal. Freestone geeft een hoge lob. Dowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dowell speelt de bal door. Trew kopt de bal weg. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Freestone is nu in balbezit. Freestone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Woodyat rent richting de bal. Prickett is nu in balbezit. Woodyat begaat een overtreding. Prickett wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollands verovert de bal door een tackle van achteren. Rollands geeft een hoge lob. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Porter is nu in balbezit. Porter geeft een hoge lob. Elles is nu in balbezit. Ruscoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscoe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Freestone rent richting de bal. Shrimpton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freestone raakt geblesseerd tijdens het duel. Elles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pyrke de bal. Smart is nu in balbezit. Smart schiet op doel. Dowell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breathtaking Hammers - Celebrated Badgers 1:0

44e minuut.
Trew geeft een hoge lob. Inworp. Porter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruscoe is nu in balbezit. Ruscoe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breathtaking Hammers 42%, Celebrated Badgers 58%.
Breathtaking Hammers - Celebrated Badgers 1:0

61e minuut.
Barwood met een sublieme pass. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Freestone bereikt de bal nog maar net als eerste. Freestone draait met de bal, schiet en ... Dowell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Blakemore bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakemore speelt de bal door. Shrimpton is nu in balbezit. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rollands rent richting de bal. Prickett onderschept slim de pass. Prickett geeft een hoge lob. Blakemore rent richting de bal. Blakemore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breathtaking Hammers 32%, Celebrated Badgers 68%.
Breathtaking Hammers - Celebrated Badgers 1:0