Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:26
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Kekuri Park
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 16523
İkariam FC DENİZGÜCÜ
son zamanlar Tactiek 424
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 36.3
redelijk Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Roldán met een snelle inworp. Buitenhuis geeft een lange en hoge pass. Messerli is nu in balbezit. Messerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 1:0

7e minuut.
Pescoço rent richting de bal. Pescoço geeft een lange en hoge pass. Leme probeert naar een medespeler te passen. Messerli rent richting de bal. Messerli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Pérez Roldán met de inworp. Buitenhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenhuis geeft de bal voor. Messerli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Vasojević is nu in balbezit. Vasojević met een sublieme pass. Taverni geeft een lange en hoge pass. Leme is nu in balbezit. Leme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 2:0

17e minuut.
Vasojević passt de bal zonder na te denken. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal met de wreef. Messerli is nu in balbezit. Messerli schiet op doel. Stohla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 3:0

22e minuut.
Pérez Roldán geeft een hoge lob. Leme probeert de bal met de borst te controleren. Pescoço rent richting de bal. Leme onderschept slim de pass. Leme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Taverni geeft een lange en hoge pass. Daar is Astorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorga geeft een hoge lob. Abazev krijgt zijn hoofd ertegen. Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 3:1

30e minuut.
Leme is nu in balbezit. Sobota met een sublieme pass. Buitenhuis met een sublieme pass. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli haalt uit met een fantastische trap. Stohla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leme is nu in balbezit. Leme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 4:1

32e minuut.
Vasojević verovert de bal door een tackle van achteren. Vasojević geeft een hoge lob. Leme is nu in balbezit. Messerli is nu in balbezit. Messerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Čelar is nu in balbezit. Čelar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džīgasts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messerli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vasojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melikşah komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenhuis onderschept slim de pass. Buitenhuis speelt de bal door. Messerli rent richting de bal. Messerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Celmer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džīgasts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 23%, DENİZGÜCÜ 77%.
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 4:1

48e minuut.
Stohla met een sublieme pass. Klungelig pakt Melikşah de bal. Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiechowski komt het veld opgelopen. Perry komt het veld opgelopen. Stohla trapt de bal weg. Buitenhuis kopt de bal weg. Messerli rent richting de bal. Messerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wiechowski rent richting de bal. Wiechowski geeft een hoge lob. Pérez Roldán kopt de bal weg. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
El-Fayoumy kan de bal niet met de borst controleren. Buitenhuis rent richting de bal. Buitenhuis passt de bal in één keer door. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 5:1

62e minuut.
Džīgasts geeft een lange en hoge pass. El-Fayoumy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadda speelt de bal door. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Melikşah geeft een hoge lob. Daar is Leme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Fayoumy is nu in balbezit. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Messerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Leme rent richting de bal. Leme geeft de bal voor. Astorga heeft problemen om de bal te vangen. Messerli onderschept slim de pass. Messerli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 30%, DENİZGÜCÜ 70%.
İkariam FC - DENİZGÜCÜ 5:1