Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars Neckzl
resat Tactiek ilhan var
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 36.1
excellent Schieten good
very good Passen weak
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Rozner rent richting de bal. Toprak onderschept slim de pass. Toprak passt de bal in één keer door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lunghi passt de bal met de wreef. Göçkün rent richting de bal. Göçkün passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lunghi speelt de bal door. Manusovich rent richting de bal. Manusovich passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel. Banek bokst de bal weg.

13e minuut.
Arcoş onderschept slim de pass. Arcoş geeft de bal voor. Klungelig pakt León de bal. Lunghi rent richting de bal. Lunghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobalak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Rahan met de inworp. Săpunaru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Venneker is nu in balbezit. Venneker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Neckzl 0:1

19e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Toprak rent richting de bal. Toprak passt de bal in één keer door. Lunghi rent richting de bal. Lunghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Săpunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner passt de bal in één keer door. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Molotov met een sublieme pass. Klungelig pakt Rozner de bal. Rozner probeert naar een medespeler te passen. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Neckzl 0:2

31e minuut.
Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobalak passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi probeert de bal met de borst te controleren. Lustigh rent richting de bal. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Səfərov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lunghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarıoğlan. Lunghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toprak met een snel genomen vrije trap. Alfaro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Temmuz speelt de bal door. Lustigh rent richting de bal. Arcoş maakt een afschuwelijke overtreding. Arcoş krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Səfərov met een sublieme pass. Toprak heeft problemen om de bal te vangen. Toprak speelt de bal door. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hoşgör is nu in balbezit. Hoşgör geeft een lange en hoge pass. Temmuz speelt de bal door. Lustigh rent richting de bal. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Səfərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 57%, Neckzl 43%.
§uper§tars - Neckzl 0:2

47e minuut.
Kobalak onderschept slim de pass. Kobalak geeft een lange en hoge pass. Daar is Temmuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Neckzl 1:2

51e minuut.
Göçkün met een snelle inworp. Lunghi is nu in balbezit. Săpunaru speelt de bal door. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Rozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro passt de bal in één keer door. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Lunghi rent richting de bal. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich passt de bal met de wreef. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Banek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
§uper§tars - Neckzl 2:2

64e minuut.
Manusovich met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Alfaro de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Banek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sarıoğlan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manusovich met de inworp. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Arcoş passt de bal zonder na te denken. Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel. Banek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi schiet op doel. Banek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Neckzl 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 35%, Neckzl 65%.
§uper§tars - Neckzl 3:2