Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Sofia FC Maltepe SK
343 Tactiek ERİME BASLADI
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio is nu in balbezit. Bojinov speelt de bal door. Bandîc is nu in balbezit. Bandîc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan passt de bal zonder na te denken. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Föhr is nu in balbezit. Grideanu met een sublieme pass. Saygınbay probeert naar een medespeler te passen. Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alves geeft een hoge lob. Daar is Bandîc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bandîc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojinov neemt de penalty, wat een uithaal! Berkebay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Pittella de bal. Bandîc is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pittella ... Strafschop! Pittella is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bandîc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojinov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Maltepe SK 1:0

23e minuut.
Bandîc passt de bal in één keer door. Föhr rent richting de bal. Bojinov probeert naar een medespeler te passen. Carrobbio rent richting de bal. Carrobbio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saygınbay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grideanu zijn tegenspeler op de grond. Grideanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Carrobbio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiesinger. Carrobbio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojinov met een snel genomen vrije trap. Bandîc springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh speelt de bal door. Klungelig pakt Föhr de bal. Carrobbio rent richting de bal. Carrobbio draait met de bal, schiet en ... Berkebay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zileli passt de bal in één keer door. Saygınbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınbay passt de bal zonder na te denken. Bandîc is nu in balbezit. Bandîc draait met de bal, schiet en ... Berkebay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saygınbay neemt de hoekschop. Bandîc maakt een snoekduik en kopt de bal. Berkebay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Torlak verovert de bal door een tackle van achteren. Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Bojinov met een sublieme pass. Carrobbio rent richting de bal. Carrobbio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Berkebay met een harde bal richting middenveld. Bojinov kopt de bal weg. Daar is Zileli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandîc rent richting de bal. Bandîc schiet op doel. Berkebay bokst de bal weg. Berkebay speelt de bal door. Tutkowski rent richting de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio passt de bal met de wreef. Föhr is nu in balbezit. Föhr draait met de bal, schiet en ... Paal! Berkebay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Föhr rent richting de bal. Föhr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 28%, Maltepe SK 72%.
Levski Sofia FC - Maltepe SK 1:0

50e minuut.
Berkebay met een sublieme pass. Chulev kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Mimouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Sofia FC - Maltepe SK 1:1

59e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal in één keer door. Ceylan probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Saygınbay heeft problemen om de bal te vangen. Saygınbay geeft een lange en hoge pass. Kiesinger kopt de bal weg. Trung Hinh geeft een lange en hoge pass. Bandîc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saygınbay is nu in balbezit. Saygınbay geeft de bal voor. Klungelig pakt Bandîc de bal. Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Trung Hinh kopt de bal weg. Zileli rent richting de bal. Zileli geeft een hoge lob. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Mimouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 46%, Maltepe SK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski Sofia FC - Maltepe SK 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Saygınbay verovert de bal door een tackle van achteren. Saygınbay met een sublieme pass. Bojinov speelt de bal door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft een lange en hoge pass. Berkebay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bandîc de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Maltepe SK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 28%, Maltepe SK 72%.
Levski Sofia FC - Maltepe SK 2:1

106e minuut.
Bandîc is nu in balbezit. Chulev begaat een overtreding. Bandîc raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Hinh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Föhr krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Maltepe SK 3:1

109e minuut.
Otto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carrobbio de bal. Carrobbio met een sublieme pass. Klungelig pakt Föhr de bal. Föhr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

113e minuut.
Bojinov speelt de bal door. Bandîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli onderschept slim de pass. Föhr rent richting de bal. Föhr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

115e minuut.
Otto kopt de bal weg. Trung Hinh met een sublieme pass. Klungelig pakt Bandîc de bal. Bandîc schiet op doel. Carrobbio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Maltepe SK 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 36%, Maltepe SK 64%.
Levski Sofia FC - Maltepe SK 4:1