Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:26
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: KuPoN SK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8000
KuPoN SK Köprüspor
kuponn Tactiek 4*4*2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten solid
good Passen excellent
solid Verdedigen good


4e minuut.
Star speelt de bal door. Ravanello rent richting de bal. Ravanello met een sublieme pass. Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ravanello speelt de bal door. Star geeft een lange en hoge pass. Barthels kopt de bal weg. Guimarães rent richting de bal. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Fulga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas speelt de bal door. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Köprüspor 1:0

22e minuut.
Gios rent richting de bal. Dalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan met een sublieme pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. Falsoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal met de wreef. Jiagui heeft problemen om de bal te vangen. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Gios geeft de bal voor. Klungelig pakt Tallevi de bal. Guimarães rent richting de bal. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Fulga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Köprüspor 2:0

32e minuut.
Yakışan met een sublieme pass. Ravanello speelt de bal door. Kun speelt de bal door. Guimarães rent richting de bal. Guimarães draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães geeft een hoge lob. Kun speelt de bal door. Star is nu in balbezit. Star haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Barthels rent richting de bal. Barthels passt de bal in één keer door. Star bereikt de bal nog maar net als eerste. Star haalt uit met een fantastische trap. Fulga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Köprüspor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 42%, Köprüspor 58%.
KuPoN SK - Köprüspor 3:0

70e minuut.
Kun kopt de bal weg. Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallevi is nu in balbezit. Guimarães onderschept slim de pass. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Fulga bokst de bal weg. Star is nu in balbezit. Star schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kun geeft een lange en hoge pass. Barthels is nu in balbezit. Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimarães draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Tokaz speelt de bal door. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Guimarães passt de bal zonder na te denken. Star rent richting de bal. Star met een sublieme pass. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jiagui kopt de bal weg. Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun passt de bal in één keer door. Guimarães rent richting de bal. Guimarães haalt uit met een fantastische trap. Fulga bokst de bal weg.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fulga niet meer kan verder spelen. Bilgeataoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 45%, Köprüspor 55%.
KuPoN SK - Köprüspor 3:0