Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 23:29
  • Bekerwedstrijd: Repechaje
  • Stadion: Dodgers Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12812
Club Atlético Platense. Santa Sasha
Lakers New W Tactiek 352 Ofensivo
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 30.5
average Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Inostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter onderschept slim de pass. Lehter haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Platense. - Santa Sasha 1:0

25e minuut.
Rentería met een harde bal richting middenveld. Daar is Oroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Rybka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Platense. 37%, Santa Sasha 63%.
Club Atlético Platense. - Santa Sasha 1:0

52e minuut.
Rybka met de inworp. Quirch rent richting de bal. Shaogong verovert de bal door een tackle van achteren. Shaogong geeft een hoge lob. Lehter krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Rolha geeft de bal voor. Inostroza is nu in balbezit. Lehter verovert de bal door een tackle van achteren. Lehter schiet op doel. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Platense. - Santa Sasha 2:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaogong met de inworp. Pineda geeft een hoge lob. Rybka springt en kopt de bal. Rentería probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Platense. - Santa Sasha 3:0

82e minuut.
Pineda speelt de bal door. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baills maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Baills moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baills schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Platense. 29%, Santa Sasha 71%.
Club Atlético Platense. - Santa Sasha 3:0