Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caspium Acceron Team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kabanov heeft problemen om de bal te vangen. Kabanov passt de bal zonder na te denken. Nazarov rent richting de bal. Ivanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanishev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - Acceron Team 0:1

18e minuut.
Evklidov verovert de bal door een tackle van achteren. Evklidov geeft de bal voor. Nazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - Acceron Team 0:2

27e minuut.
Pshenichnikov is nu in balbezit. Radetzkij rent richting de bal. Saraev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saraev krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pshenichnikov is nu in balbezit. Pshenichnikov schiet op doel. Onopko kopt de bal weg. Klungelig pakt Pshenichnikov de bal. Pshenichnikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 52%, Acceron Team 48%.
FC Caspium - Acceron Team 0:2

62e minuut.
Daar is Radetzkij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pshenichnikov is nu in balbezit. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij onderschept slim de pass. Radetzkij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Perevozshchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanishev onderschept slim de pass. Ivanishev haalt uit met een fantastische trap. Tagaldyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - Acceron Team 0:3

71e minuut.
Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov is nu in balbezit. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov haalt uit met een fantastische trap. Zalomov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - Acceron Team 1:3

76e minuut.
Nazarov kopt de bal weg. Radetzkij heeft problemen om de bal te vangen. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij draait met de bal, schiet en ... Zalomov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Sakaev begaat een overtreding. Sakaev krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Radetzkij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nazarov met een snel genomen vrije trap. Vsuev kopt de bal weg. Daar is Kabanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radetzkij is nu in balbezit. Radetzkij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 36%, Acceron Team 64%.
FC Caspium - Acceron Team 1:3