Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanatchikova Dacha Chumnyje Olimpijcy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ivanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsariov kopt de bal weg. Radimov is nu in balbezit. Radimov draait met de bal, schiet en ... Kurochkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Larionov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Radimov de bal onder controle te krijgen. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Buntzker is nu in balbezit. Buntzker met een sublieme pass. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ... Kapustin probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 61%, Chumnyje Olimpijcy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 0:0

57e minuut.
Buntzker probeert naar een medespeler te passen. Tetradze is nu in balbezit. Tetradze passt de bal zonder na te denken. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Perevalov is nu in balbezit. Perevalov passt de bal in één keer door. Daar is Martynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perevalov rent richting de bal. Perevalov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 52%, Chumnyje Olimpijcy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Galimov rent richting de bal. Vasilitchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilitchuk passt de bal zonder na te denken. Tetradze is nu in balbezit. Tetradze haalt uit met een fantastische trap. Kapustin bokst de bal weg.

99e minuut.
Dudarenko geeft de bal voor. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larionov raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubinskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 47%, Chumnyje Olimpijcy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 0:0

113e minuut.
Vozzhi geeft de bal voor. Klungelig pakt Radimov de bal. Radimov passt de bal in één keer door. Zharov is nu in balbezit. Zharov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 34%, Chumnyje Olimpijcy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Tetradze legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kapustin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 0:1
---
Martynov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Vasilitchuk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kapustin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Radimov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Larionov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 0:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perevalov neemt zijn aanloop. Kurochkin bokst de bal weg.
---
Simonian zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Makarov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Chumnyje Olimpijcy 1:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buntzker neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zharov neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---