Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 16:29
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Bedolagi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2926
Bedolagi Morskije Politsejskije
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kharlamov rent richting de bal. Kharlamov passt de bal in één keer door. Valentinov met een sublieme pass. Abashin is nu in balbezit. Abashin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Galkin rent richting de bal. Galkin geeft een lange en hoge pass. Novak probeert naar een medespeler te passen. Abashin is nu in balbezit. Abashin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Morskije Politsejskije 1:0

9e minuut.
Chekhov rent richting de bal. Chekhov passt de bal in één keer door. Daar is Kharlamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharlamov haalt uit met een fantastische trap. Zalomov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zadornov neemt de hoekschop. Valentinov heeft problemen om de bal te vangen. Chekhov rent richting de bal. Chekhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bedolagi - Morskije Politsejskije 1:1

15e minuut.
Igonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonin met een sublieme pass. Galkin is nu in balbezit. Abashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Morskije Politsejskije 2:1

21e minuut.
Zalomov is nu in balbezit. Zalomov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadornov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kharlamov geeft een hoge lob. Paal!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Novak de bal onder controle te krijgen. Ivanin rent richting de bal. Ivanin geeft een lange en hoge pass. Aliev heeft problemen om de bal te vangen. Aliev schiet op doel. Zajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zalomov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kharlamov speelt de bal door. Chekhov rent richting de bal. Igonin rent richting de bal. Chekhov verovert de bal door een tackle van achteren. Chekhov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Igonin rent richting de bal. Kharlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Kharlamov probeert naar een medespeler te passen. Chekhov rent richting de bal. Chekhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 44%, Morskije Politsejskije 56%.
Bedolagi - Morskije Politsejskije 2:1

52e minuut.
Vozzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozzhi met een sublieme pass. Abashin is nu in balbezit. Abashin schiet op doel. Nikiforov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedolagi - Morskije Politsejskije 3:1

65e minuut.
Aliev is nu in balbezit. Aliev haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk probeert de bal aan de voet te houden. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich schiet op doel. Zajka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Novak probeert de bal met de borst te controleren. Sisyaev met een sublieme pass. Valentinov geeft een hoge lob. Abashin is nu in balbezit. Abashin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vozzhi rent richting de bal. Papashvili is nu in balbezit. Vozzhi begaat een overtreding. Vozzhi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aliev met een sublieme pass. Igonin rent richting de bal. Igonin passt de bal zonder na te denken. Abashin is nu in balbezit. Abashin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedolagi 52%, Morskije Politsejskije 48%.
Bedolagi - Morskije Politsejskije 3:1