Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC Chikys FC
1-4 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 21.8
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Brion geeft een lange en hoge pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis passt de bal met de wreef. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 1:0

3e minuut.
Morles is nu in balbezit. Sangronis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sangronis de bal. Sangronis schiet op doel. Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 2:0

8e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal met de wreef. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 3:0

10e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta met een sublieme pass. Klungelig pakt Sangronis de bal. Sangronis schiet op doel. Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 4:0

11e minuut.
Morles probeert naar een medespeler te passen. Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 5:0

13e minuut.
Ariza passt de bal in één keer door. Cabral speelt de bal door. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cabral passt de bal in één keer door. Ariza rent richting de bal. Ariza geeft een hoge lob. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 6:0

20e minuut.
Díez onderschept slim de pass. Díez met een sublieme pass. Cabral speelt de bal door. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 7:0

23e minuut.
Ariza passt de bal in één keer door. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta passt de bal zonder na te denken. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sangronis rent richting de bal. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ... Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ariza geeft de bal voor. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lucena de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 8:0

28e minuut.
Filomeno speelt de bal door. Daar is Morles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta onderschept slim de pass. Villalta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabral speelt de bal door. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 9:0

34e minuut.
Maurel probeert naar een medespeler te passen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal zonder na te denken. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 10:0

36e minuut.
Cumare geeft een hoge lob. Ariza controleert de bal met de borst. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Pérez bokst de bal weg.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariza met een snelle inworp. Maurel speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Pérez bokst de bal weg. Lucena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barandarian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ariza met de inworp. Maurel rent richting de bal. Maurel speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel. Pérez bokst de bal weg. Villalta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 12%, Chikys FC 88%.
Piedras FC - Chikys FC 11:0

47e minuut.
Maurel passt de bal zonder na te denken. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 12:0

48e minuut.
Filomeno heeft problemen om de bal te vangen. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles passt de bal met de wreef. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 13:0

48e minuut.
Filomeno heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pérez trapt de bal weg van het doel. Cabral kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Landaeta geeft de bal voor. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza passt de bal met de wreef. Villalta is nu in balbezit. Villalta draait met de bal, schiet en ... Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ariza met een sublieme pass. Díez rent richting de bal. Díez geeft de bal voor. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 14:0

58e minuut.
Cumare heeft problemen om de bal te vangen. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel passt de bal zonder na te denken. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díez de bal. Díez geeft een lange en hoge pass. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 15:0

63e minuut.
Sangronis passt de bal in één keer door. Scarpeccio probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 16:0

64e minuut.
Maurel is nu in balbezit. Maurel met een sublieme pass. Ariza speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 17:0

65e minuut.
Filomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Filomeno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lucena de bal. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pérez met een harde bal richting middenveld. Morles kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Villalta is nu in balbezit. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 18:0

68e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis probeert naar een medespeler te passen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 19:0

70e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral speelt de bal door. Ariza speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel. Pérez bokst de bal weg.

72e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel passt de bal in één keer door. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza geeft een lange en hoge pass. Sangronis kopt de bal weg. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Cabral passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sangronis de bal. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 20:0

81e minuut.
Maurel verovert de bal door een tackle van achteren. Maurel met een sublieme pass. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cabral kopt de bal weg. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza geeft een hoge lob. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 21:0

85e minuut.
Díez rent richting de bal. Díez geeft een lange en hoge pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 22:0

88e minuut.
Barreto passt de bal zonder na te denken. Maurel rent richting de bal. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Chikys FC 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 17%, Chikys FC 83%.
Piedras FC - Chikys FC 23:0