Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Spuzvaste Amebe Proleter T.
4-3-1-2 Tactiek a
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Pinjuh geeft een hoge lob. Ein met een sublieme pass. Krišto geeft de bal voor. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Čejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čejanović passt de bal met de wreef. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Toome geeft een hoge lob. Petković is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Uranija ... Strafschop! Petković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 0:1

11e minuut.
Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh geeft een hoge lob. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić draait met de bal, schiet en ... Ein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišto geeft een lange en hoge pass. Lakić rent richting de bal. Lakić draait met de bal, schiet en ... Ein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Ćehić onderschept slim de pass. Ćehić geeft een hoge lob. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pinjuh passt de bal in één keer door. Lakić heeft problemen om de bal te vangen. Hörburger rent richting de bal. Lakić onderschept slim de pass. Lakić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Čejanović probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh speelt de bal door. Lakić is nu in balbezit. Lakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechowicz met de inworp. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Uranija bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranija passt de bal met de wreef. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ein trapt de bal weg van het doel. Vlieberghe kan de bal niet met de borst controleren. Vlieberghe passt de bal in één keer door. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe passt de bal met de wreef. Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković draait met de bal, schiet en ... Kerkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 45%, Proleter T. 55%.
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 0:2

47e minuut.
Toome geeft de bal voor. Brożyna kopt de bal weg. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe geeft een hoge lob. Brożyna maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinjuh neemt de hoekschop. Serdaris verovert de bal door een tackle van achteren. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 1:2

66e minuut.
Slavić rent richting de bal. Serdaris onderschept slim de pass. Serdaris probeert naar een medespeler te passen. Tauz rent richting de bal. Tauz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 2:2

69e minuut.
Ćehić is nu in balbezit. Ćehić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tábori met de inworp. Toome geeft een hoge lob. Kerkan bokst de bal weg.

72e minuut.
Rijsseghem geeft een hoge lob. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachowicz begaat een overtreding. Wachowicz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tábori rent richting de bal. Brożyna rent richting de bal. Železnik onderschept slim de pass. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Železnik probeert naar een medespeler te passen. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz passt de bal zonder na te denken. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Ein bokst de bal weg. Slavić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 3:2

87e minuut.
Tauz met een sublieme pass. Pinjuh heeft problemen om de bal te vangen. Pinjuh met een sublieme pass. Lakić rent richting de bal. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Ein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh met een sublieme pass. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz geeft een hoge lob. Slavić springt en kopt de bal. Ein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 31%, Proleter T. 69%.
F.C Spuzvaste Amebe - Proleter T. 3:2